More

  EM-Fantasy: Våre tips

  Det etterlengtede europamesterskapet er bare tre dager unna, og Fantasy-glade managere over kontinentet er for lengst i gang med å finne sine utvalgte.
  Vi har plukket ut fem spillere som kanskje har gått under radaren hos enkelte, og prisen er også selvsagt en faktor. Ingen av tipsene her har en eierandel på over 20 prosent.
  1. Georginio Wijnaldum – Nederland (€8 millioner – 6 prosent eierandel) Midtbane
  Nederland har havnet i en relativt overkommelig gruppe, med Ukraina, Østerrike og Nord-Makedonia som sine gruppemotstandere. Georginio Wijnaldum hadde en nokså tilbaketrukket rolle på midtbanen i sine siste sesonger med Liverpool, men på landslaget har midtbanespilleren en langt mer offensiv rolle. På sine 75 landskamper har Wijnaldum scoret 22 mål og levert åtte målgivende. Med kun seks prosent eierandel, kan han elevere laget ditt oppover listene.
  2. Gerard Moreno – Spania (€6,5 millioner – 12 prosent eierandel) Angrep
  Gerard Moreno kommer fra en fantastisk sesong med Villarreal, og var også selvskreven på sesongens lag i La Liga hos oss. 29-åringen noterte seg for 30 målpoeng på 33 kamper i La Liga og får også oppgaven med å lede Spanias frontlinje i EM. Ved første øyekast virker Moreno å være latterlig lavt prissatt, og han har også ni målpoeng på 11 landskamper. Nærmest et must på ethvert Fantasy-lag i sommer.
  3. Diogo Jota – Portugal (€8,5 millioner – 10 prosent eierandel) Midtbane
  Portugal har en vanskelig gruppe foran seg, men regnes som blant favorittene likevel. En av grunnene til det er Diogo Jotas blomstring på landslaget. Angrepsspilleren tok store steg i sin første sesong i Liverpool, og har også fått en stadig større rolle med flagget på brystet. 24-åringen har nettet seks ganger i løpet av hans 13 første kamper for Portugal, og har i tillegg to assists. Det er særdeles god tilbakebetaling for en som er klassifisert som midtbanespiller på EM-Fantasy.
  4. Nicolai Boilesen – Danmark (€4 millioner – 9 prosent eierandel) Forsvar
  Hva er vel et Fantasy-lag uten en forsvarsspiller i den billigste prisklassen? Ikke all verden i undertegnedes øyne. Nicolai Boilesen er fast inventar på Danmarks venstreback, og de danske drengerne regnes av stadig flere som outsidere til å ta seg langt i dette mesterskapet. Han har faktisk også hele fem målpoeng på 20 kamper for Danmark (ett mål og fire assists), og er dermed mer enn berettiget en plass på laget.
  5. Jordi Alba – Spania (€6 millioner – 12 prosent eierandel) Forsvar
  Barcelona-backen er slettes ikke noe priskupp, men derimot et premium-valg i forsvaret. Den relativt lave eierandelen hans gjør han imidlertid til et interessant valg. Jordi Alba er et viktig offensivt våpen for Luis Enriques Spania, og har 22 målpoeng på 72 kamper for Spania. Han kommer også fra en flott sesong i La Liga der han noterte seg for tre scoringer og syv assists. Som en av de eldre og mer etablerte stjernene på dette Spania-laget, kommer Alba til å få mye ansvar til å bidra til et godt mesterskap for spanjolene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen