More

  Eliteserien: Sandefjord kriget seg til 0-0 mot Brann

  Tok et sterkt poeng i Bergen da den femte serierunden i Eliteserien ble avsluttet mandag kveld.

  Sandefjord ble ikke levnet rare mulighetene til å få med seg noe fra Bergen i mandagens Eliteserie-oppgjør mot Brann, og stod til 13,50 i odds på seier før avspark mot bergenserne, som har imponert så langt denne sesongen.

  Og Brann viste da også umiddelbart også hvorfor de var store favoritter i dette oppgjøret. Gikk rett til verks og skapte kampens første sjanse etter bare 20 sekunder av kampen på Brann Stadion, men Sandefjord viste i det samme angrepet at de hadde kommet med planer om å gjøre hva enn som måtte kreves for å reise hjem til Vestfold med poeng.

  Aune Hegge Og Brann Klarte Aldri Å Få Ballen I Mål Mot Sandefjord I Eliteserien, Mandag.
  Aune Hegge Og Brann Klarte Aldri Å Få Ballen I Mål Mot Sandefjord I Eliteserien, Mandag.

  Brann pustet og prustet gjennom hele førsteomgang, men Sandefjord forsvarte seg heroisk, og i hjertet av Sandefjord-forsvaret stod stopperne Sander Moen Foss og Jesper Taaje og stoppet alt som kom imot. De headet, taklet og klarerte ballen unna hver eneste gang ballen nærmet seg Sandefjord-boksen, og Brann klarte faktisk ikke å skape de helt store mulighetene, til tross for et massivt press gjennom hele den første omgangen.

  Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0, og det ble mer av det samme. Brann presset og presset, men ballen ville aldri i mål. Samtidig viste Sandefjord at de var villige til å ta kontringene og spille seg til gode muligheter når de fikk sjansen, men klarte aldri å sette Mathias Dyngeland i Brann-buret på de helt store mulighetene. I den andre enden av banen, stod Keto godt imot og stoppet det som kom, inkludert Rasmussens forsøk fra langt hold fire minutter på overtid.

  Dermed endte det 0-0 på Brann Stadion, og Sandefjord vil være veldig godt fornøyd med å ta den lange turen hjem til Vestfold med ett poeng i bagasjen, mens Brann vil være tilsvarende skuffet over ikke å ha klart å vinne denne kampen. Det var første gang siden oktober 2019 at en tellende kamp på Brann Stadion endte 0-0.

  I neste runde av Eliteserien får Sandefjord besøk av Viking, mens Brann skal gjeste Sarpsborg 08.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen