More

  Dagens oddstips: Brann – Sandefjord

  Brann blir store favoritter i Bergen, men Sandefjord får likevel tipset i kveldens oddstips.

  • Brann – Sandefjord (Eliteserien)
  • Mandag kl. 19:00 (TV 2 Sport 1)
  • Brann Stadion, Bergen

  Den femte Eliteserie-runden avsluttes i Bergen i kveld, når Brann tar imot Sandefjord på Brann Stadion.

  Bergenserne har fått en strålende start på sesongen etter comebacket til Eliteserien, og har inntatt andreplassen i årets sesong etter fem spilte kamper. Rødtrøyene står med finfine 3-1-1 så langt, og holdt blant annet Bodø/Glimt til 2-2 forrige helg, og var bare minutter unna å få med seg alle tre poengene på Aspmyra. Kan også vise til triumfer mot både Rosenborg og Vålerenga, og Sandefjord forventes ikke å skape nevneverdig trøbbel for Eirik Hornelands mannskap i kveld.

  Sandefjord kunne feire sin første seier for sesongen da de feide Aalesund av banen med 4-0 hjemme i hvalfangerbyen sist helg, og viste at de er et glimrende kontringslag. Showet ble avsluttet av Youssef Chaibs rakett fra rundt 18 meter, og SF er faktisk ubeseiret på sine tre siste kamper. Brann med 3-0-seier i vinter da lagene møttes her i cupen i mars.

  Les også: 5 ting vi lærte fra helgens runde

  Vi Tror Jesper Taaje Og Sandefjord Kan Overraske Stort I Kveldens Oddstips.
  Vi Tror Jesper Taaje Og Sandefjord Kan Overraske Stort I Kveldens Oddstips.

  Skader og suspensjoner

  Thore Baardsen Pedersen, Ulrik Mathisen og Niklas Castro er uaktuelle for bergenserne. SF må unnvære Fredrik Berglie, og kan hende Fredrik Pålerud og Simon Amin.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,18
  • U 6,80
  • B 13,50

  Tipset

  Brann blir naturlig nok store favoritter her, men 1,18 på H er helt uinteressant. Sandefjord er imidlertid et glimrende kontringslag, og rødtrøyene liker å kaste alle mann i angrep. Da forsøker vi en forsiktig innsats på en skikkelig skrell.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen