More

  Eliteserien 21. runde: Da to ble til tre

  Eliteserien tar nå landslagspause og det gjenstår ni fulle runder av årets sesong samt noen hengekamper. Den 21. serierunden vil bli husket for at et nytt lag for alvor meldte seg på i gullstriden.

  Eliteserien 21. runde

  Eliteserien 21. runde ble sparket i gang lørdag da Viking fikk seiersrekken brutt hjemme mot Vålerenga. Et selvmål etter en drøy time ga vertene ledelsen, men Oslo-klubben slo tilbake fire minutter før slutt. Kampen sett under ett var nok ett poeng til begge lag helt greit.

  Eliteserien 21. Runde
  Eliteserien 21. Runde: Da To Ble Til Tre 3

  Søndagens program i Eliteserien 21. runde åpnet med 1-1 mellom Aalesund og Lillestrøm i en relativt sjansefattig forestilling. Det ser dermed meget vanskelig ut for vertene som har syv poeng opp til kvalikplassen og i tillegg har flere kamper spilt enn de andre lagene i bunnstriden.

  Brann måtte vente til et straffespark drøye 20 minutter før slutt for å sikre seg en fortjent hjemmeseier mot Sarpsborg 08. Molde var det klart beste laget borte mot Haugesund, men det ble likevel noen nervøse sluttminutter etter sen redusering. Odd mot Sandefjord ble som ventet en jevn og dramatisk forestilling. Vi fikk hele fire mål før pause og lagene gikk inn til hvilen på 2-2. Solomon Owusu ble til slutt matchvinner for vertene kun fire minutter før slutt og Sandefjord går dermed til landslagspause på kvalikplass.

  På den andre direkte nedrykksplassen finner vi Stabæk som tok ledelsen borte mot Strømsgodset, men igjen måtte reise hjem uten poeng etter baklengsmål ti minutter før slutt. Langt mer å juble for er det i Tromsø som kjørte fullstendig over Rosenborg og tok en helt fortjent 3-1-seier på Romssa Arena. Vertene har dermed kun tre poeng opp til tabelltoppen og er for alvor med i gullkampen. Eliteserien 21. runde ble avsluttet med HamKam mot Bodø/Glimt og for en forestilling det ble. Vertene gikk opp i en 2-0-ledelse, kom så under 2-4, men slo tilbake til 4-4 i en spinnvill kamp.

  Eliteserien 21. Runde
  Eliteserien 21. Runde: Da To Ble Til Tre 4

  Bodø/Glimt beholdt dermed serieledelsen sin, men kun målforskjellen skiller ned til Viking. Tromsø jager kun tre poeng bak så det er duket for en fantastisk gullstrid i Eliteserien utover høsten!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen