More

  Eliteserien: 2 kamper på menyen

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Den 26. runden i Eliteserien avsluttes i kveld.

  Bodø/Glimt – Lillestrøm

  Eliteserien
  Eliteserien: 2 Kamper På Menyen 3

  Bodø/Glimt er i ferd med å seile ifra resten av feltet og stikke av gårde med seriemesterskapet. Slapp med skrekken i lørdagens hjemmemøte med bunnlaget Sandefjord, og vant til slutt 4-3, etter at Amahl Pellegrino vartet opp med ikke mindre enn fire målgivende pasninger. Bodøværingene har dermed vunnet alle sine fire siste i Eliteserien. Fikk alt av resultater med seg i går, da hverken Brann eller Viking klarte å vinne sin kamper.

  LES OGSÅ: Dramatisk Eliteserie-søndag

  Lillestrøm ankommer Aspmyra i strålende humør etter fullt fortjent 2-0-seier i derbyet mot Vålerenga sist helg. Martin Ove Roseth og Mathis Bolly sendte kanarifansen til himmels med sine scoringer, og LSK er dermed tilbake på vinnersporet etter strake tap mot Brann og Stabæk. Har tatt kun ett poeng på sine tre siste bortekamper.

  Odds fra Norsk Tipping

  • 1,35
  • 5,50
  • 6,90

  Molde – Tromsø

  Eliteserien
  Eliteserien: 2 Kamper På Menyen 4

  Ny runde, nok en toppkamp for Molde. Møringene klarte ikke å kneble Brann og tapte 2-3 i toppoppgjøret i Bergen sist helg. Dermed er trolig medaljehåpet over for moldenserne, som nå har hele syv poeng opp til bergenserne på tredjeplass, og det er like langt frem til helgens motstander. Dette er første gang siden april Molde har tapt to på rad i Eliteserien, men slo voldsomt tilbake mot Häcken i Europa League.

  Tromsø var på vei til å bli sendt hjem fra Stavanger med 2-3-tap etter å ha ledet 2-0 forrige runde. Men, en ellevill opphenting sørget for at nordlendingene til slutt vant 4-3 i en av sesongens villeste kamper, og TIL er i ferd med å levere en mektig sesong. Står også med to strake seirer på fremmed gress på samvittigheten. 

  Odds fra Norsk Tipping

  • 1,60
  • 4,20
  • 4,90

  Våre Tips

  • Bodø/Glimt – Lillestrøm: B til 6,90 i odds
  • Molde – Tromsø: B til 4,90 i odds

  Odds: 33,81

  Bodø/Glimt og Molde må selvsagt finne seg i hvert sitt favorittstempel, men hjemmeoddsen er ingenting å skrive hjem om i noen av kampene. Det er også verdt å huske på at begge lag spilte i Europa torsdag kveld, og særlig Tromsø har tatt atskillige skalper denne sesongen. Da lander vi på denne spenstige dobbelen, og prøver en svært så forsiktig innsats denne mandagen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen