More

  Eliteserien: Odd kontrollerte i 2-0-seier

  Odd vant fortjent på bekostning av HamKam søndag kveld.

  Odd vant fortjent

  Odds hjemmekamp mot HamKam var ikke engang to minutter gammel da Josef Baccay sendte vertene i ledelsen. Odd-spilleren fikk plutselig stå helt alene, og avslutningen ga telemarkingene en drømmestart på kveldens oppgjør.

  LES OGSÅ: City filleristet United

  HamKam hadde ikke all verden å stille opp med i førsteomgangen, og det var hjemmelaget som skapte muligheter på Skagerak Arena. Ingebrigtsen, Hien, Owusu og Tewelde hadde alle flotte sjanser til å doble ledelsen, men det stod 1-0 til pause.

  Ny Viking-nedtur

  Andreomgangen startet som den første. Denne gangen gikk det tre minutter før Odd kunne juble for ny scoring. Filip Jørgensen headet inn vertenes andre for kvelden etter et presist innlegg fra Mikael Ingebrigtsen. Kamma fortsatte å ha lite å stille opp med på Skagerak Arena, og da det omsider ble blåst av for full tid, var det fullt fortjent at alle poengene ble igjen i Skien i Odds 2-0-seier.

  Odd
  Markus Solbakken, Viking.

  I Drammen fortsatte Vikings nedtur, som virker helt ute av det for øyeblikket. Elias Melkersen ble matchvinner for Strømsgodset, da han avsluttet et flott Godset-angrep etter ti minutter. Det skulle vise seg å bli kampens eneste scoring, og dermed står Viking uten seier på de fire siste kampene, og har dermed snublet seg ut av muligheten til å kjempe om seriegullet.

  Drama i Sandefjord

  Midtstopperne Jesper Taaje og Sander Moen Foss spilte en kjempekamp da Sandefjord forsvarte seg til 0-0 på Brann Stadion i vår, og i kveldens omvendte oppgjør, fikk stopperduoen nok en gang nok å ta tak i. Igjen forsvarte Sandefjord seg heroisk, men denne gang holdt nullen bare nesten for Sandefjord. Fredrik Pallesen Knudsen banket inn kampens eneste scoring i det 84. minutt, etter å ha stanget og stanget mot SFs forsvarsmur.

  Odd
  Sandefjord Kriget Til Seg Ett Poeng Mot Brann.

  Sandefjord var imidlertid ikke ferdige, og Dadyds Boy hamret inn utligningen på overtid etter et langt innkast inn i Brann-feltet. Bergenserne satte frem alt de hadde i jakten på seiersmålet i snødrevet i hvalfangerbyen, men vertene holdt unna, så vidt det var, i noen svært så dramatiske sluttminutter. Det var Sandefjords første poeng etter fire strake, knepne ettmålstap, mens Branns seiersrekke stoppet på åtte.

  Underholdning i Sarpsborg

  Odd
  Anton Skipper, Sarpsborg 08.

  Sarpsborg 08 har ikke vært involvert i mange kjedelige kamper denne sesongen, og søndagens forestilling mot nedrykkstruede Stabæk ble heller ikke av den traurige sorten. Ramon Lundqvist og Kristian Fardahl Opseth sendte sarpingene i ledelsen to ganger, men Stabæk slo tilbake ved begge anledninger. Sturla Ottesen utlignet bare minuttet etter pause, og syv minutter før fulltid, sørget en strålende Rasmus Eggen Vinge for 2-2 og et potensielt meget verdifullt poeng i bunnstriden.

  Resultater Eliteserien 26. runde

  • Haugesund – Aalesund 6-1
  • Odd – HamKam 2-0
  • Sandefjord – Brann 1-1
  • Sarpsborg 08 – Stabæk 2-2
  • Strømsgodset – Viking 1-0
  • Vålerenga – Rosenborg kl. 19:15
  • Bodø/Glimt – Lillestrøm mandag 18:30
  • Molde – Tromsø mandag 21:00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen