More

  Eliteserien 15. runde: Glimt suverene på nytt

  Eliteserien 15. runde går mot slutten og den norske toppdivisjonen bød som vanlig på mye dramatikk søndag kveld.

  Hamarkameratene – Stabæk 3-2

  Mest spennende ble det på Briskeby Arena der HamKam gikk opp i en 2-0-ledelse mot Stabæk. Gjestene var Bærum var imidlertid det klart beste laget og to mål av Mushaga Bakenga førte laget tilbake til 2-2. Stabæk presset på videre for å sikre seg vinnermålet, men det ble istedet Jens Martin Gammelby som satt det som så ut som et rimelig ufarlig skudd i mål rett før overtiden var over. HamKam har hatt mye marginer mot seg denne sesongen, men nå kan vi trygt slå fast at i alle fall denne seieren var av det meget heldige slaget.

  Eliteserien 15. Runde
  Eliteserien 15. Runde: Glimt Suverene På Nytt 6

  FK Haugesund – Lillestrøm 1-0

  Heldig hjemmeseier ble det også i Haugesund der Søren Reese scoret et knapt kvarter før slutt. Thomas Lehne Olsen utlignet så nesten umiddelbart, men fikk scoring annullert for offside. På overtid ble det skikkelig tenning og Akor Adams pådro seg to gule kort med to minutters mellomrom.

  Eliteserien 15. Runde
  Eliteserien 15. Runde: Glimt Suverene På Nytt 7

  Odds Ballklubb – Vålerenga 2-1

  I Skien var det klart mindre tvil om saken. Vålerenga fortsetter å slite tungt og det var helt fortjent at Odd stakk av med alle poengene. Etter mye VAR-drama ble Vegar Eggen Hedenstad utvist og Espen Ruud ble matchvinner på det påfølgende straffesparket. Vertene burde imidlertid ha avgjort dette tidligere etter flere gode sjanser.

  Eliteserien 15. Runde
  Eliteserien 15. Runde: Glimt Suverene På Nytt 8

  Sandefjord – Bodø/Glimt 2-5

  Suverene Bodø/Glimt var gjort til rundens store favoritt og tok oppskriftsmessig tidlig ledelsen borte mot Sandefjord. Vertene ga imidlertid ikke opp og snudde kampen før 1. omgangen var halvspilt. Glimt var imidlertid kampen gjennom det beste laget og etter at Sandefjord fikk Ian Smeulers utvist var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

  Eliteserien 15. Runde
  Eliteserien 15. Runde: Glimt Suverene På Nytt 9

  Tromsø – Brann 3-1

  Toppkampen mellom Tromsø og Brann ble som ventet en jevn affære. Gjestene fra Bergen endte med nesten 70 prosent ballinnehav, men spiss Bård Finne var for dagen ineffektiv. Tromsø på sin side utnyttet sjansene sine godt og klatret opp til 2. plass på tabellen med 3-1-seieren. Så gjenstår det å se om de fortsatt har den etter at Eliteserien 15. runde avsluttes med Viking – Aalesund mandag.

  Eliteserien 15. Runde
  Eliteserien 15. Runde: Glimt Suverene På Nytt 10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen