More

  Eliteserien 1. runde: Sæters drømmetreff fikset tre poeng

  ELITESERIEN: Ole Sæter hadde vært på banen i kun to minutter da han scoret en soleklar kandidat til årets mål – allerede i første serierunde.

  Rosenborg slet lenge mot Sandefjord, og gjestene fra Vestfold var klart best frem til Ole Sæter entret banen etter en drøy time. To minutter senere snurret han rundt med et par Sandefjord-spillere før han blåste ballen i krysset fra over 30 meter. Lykke til med å score et vakrere mål enn det i Eliteserien 2024.

  FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS FOR KUN FEM KRONER I FIRE UKER

  Emil Frederiksen punkterte oppgjøret fem minutter på overtid, og dermed slapp RBK med skrekken i Alfred Johanssons trenerdebut på Lerkenda. Rosenborg var lenge nest best, men i fotball er det som kjent målene som teller, og dermed kan RBK-treneren se tilbake på en vellykket seriepremiere.

  Seier til Glimt – som forventet

  Eliteserien
  August Mikkelsen Fikk En Flott Glimt-Debut.

  I et solfylt Fredrikstad, gjorde FFK etterlengtet retur til Eliteserien med brask og bram mot regjerende mester Bodø/Glimt, foran et fullsatt Fredrikstad Stadion. Østfoldingene bet godt fra seg mot bodøværingene, men Glimt var minst et par knepp bedre totalt sett, og vant fortjent 2-0. Nino Zugelj la opp til begge målene som ble ekspedert i nettet av Fredrik Bjørkan og August Mikkelsen, som dermed kunne juble for scoring i sin første kamp for klubben for den tidligere Tromsø-profilen.

  Oppskriftsmessig seier også for Molde, som tidvis valset over Strømsgodset på Aker Stadion. Eirik Hestad avsluttet et vakkert angrep midtveis i andreomgang, og deretter rant det inn for moldenserne. Markus Kaasa, Kristian Eriksen og Magnus Wolff Eikrem sørget i tur og orden for at det endte med overlegen 4-0-seier til tittelutfordrerne. Fredrik Gulbrandsens lårskade er imidlertid en diger malurt i begeret for MFK-sjef Erling Moe, og det er foreløpig uvisst hvor lenge Molde-spissen blir ute.

  Skrell på Åråsen

  Eliteserien
  Bård Finne Har Allerede Åpnet Målkontoen I 2024.

  Retur til Eliteserien gjorde også Kristiansund, som i fjor gjorde oppholdet i OBOS-ligaen kortest mulig. Og nordmøringene viste at de har tatt steg under Amund Skiri, for de gikk like så greit hen og vant 3-2 mot Lillestrøm på Åråsen. KBK ledet både 2-0 og 3-1, men Thomas Lehne Olsens redusering ti minutter før full tid, gjorde at det ble en svært så nervøs avslutning på kampene, men Kristiansund kunne til slutt strekke hendene i været for tre poeng på en av Eliteseriens vanskeligste bortearenaer.

  På Romssa Arena gikk Brann opp i tilsynelatende overlegen 3-0-ledelse etter en dobbel av Fantasy-favoritt Joachim Soltvedt og Bård Finne. Bergenserne hadde full kontroll, men to raske reduseringer av Lasse Nordås sørget for fornyet spenning, og Brann fikk også en scoring annullert for offside. Kvarteret før slutt mistet Anders Jenssen imidlertid hodet og ble korrekt sendt i dusjen. Dermed fikk Brann atskillig enklere arbeidsvilkår, og ikke lenge etter kunne Aune Heggebø fastsette sluttresultatet til 4-2.

  Runden avsluttes i kveld

  Dermed gjenstår det kun én match av årets første serierunde i Eliteserien. Nyopprykkede KFUM Oslo tar imot HamKam til “hjemmekamp” på Intility Arena. Kåffas hjemmebane, KFUM Arena, ble ikke ferdigstilt for Eliteserie-spill i tide, og må derfor spille sine første hjemmekamper andre steder. I kveld har de fått låne Vålerengas hjemmebane, en arena KFUM har spilt hjemmekamper tidligere. Kampen ses på TV2 Play.

  Resultater Eliteserien 1. runde

  • Odd – Haugesund 1-2
  • Fredrikstad – Bodø/Glimt 0-2
  • Rosenborg – Sandefjord 2-0
  • Molde – Strømsgodset 4-0
  • Lillestrøm – Kristiansund 2-3
  • Tromsø – Brann 2-4
  • Viking – Sarpsborg 08 1-0
  • KFUM Oslo – HamKam kl. 19:00

  Resultater OBOS-ligaen 1. runde

  • Bryne – Start 3-1
  • Kongsvinger – Ranheim 2-1
  • Aalesund – Stabæk 1-1
  • Mjøndalen – Raufoss 1-1
  • Moss – Lyn 3-0
  • Sandnes Ulf – Egersund 3-4
  • Vålerenga – Sogndal 1-1
  • Åsane – Levanger 2-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen