More

  Eintracht vs Marseille – Kampanalyse, tippetips og odds

  Vi har nådd nest siste runde i Champions League gruppespillet. Foran oss har vi et spennende oppgjør mellom Eintracht og Marseille på Deutsche Bank Park.

  Etter den fjerde runden i gruppespillet er Eintracht nummer fire med fire poeng, mens Marseille har seks poeng og ligger som nummer to. Eintracht går til den femte gruppespillkampen i Champions League med fire poeng, som betyr for å avansere til neste runde, må de gå all-in for å ta en seier. Uavgjort er sannsynligvis ikke nok for å holde seg i kampen om avansement, med mindre flaksen er på deres side. En tredjeplass er fortsatt mulig, men vertene ønsker å gå videre i denne turneringen. Med seks poeng fra deres fire første Champions League oppgjør, håper Marseille fortsatt på å nå knock out-rundene. De trenger en seier for å ta førsteplassen, men en uavgjort i denne kampen kan gjøre jobben, med litt flaks.

  Eintracht vs Marseille – Statistikk

  • Eintracht har ikke vunnet på de siste 3 kampene
  • Eintracht har ikke vunnet på 5 av de siste 7 hjemmekampene
  • Marseille har scoret i 12 av de siste 14 kampene
  • Marseille har ikke tapt på 6 av de siste 7 bortekampene
  • Marseille har vunnet 4 av de siste 5 bortekampene
  • Marseille har scoret i 6 av de siste 7 bortekampene
  • Marseille har ikke tapt 4 av de siste 5 kampene

  Eintracht vs Marseille – Våre spådommer

  Eintracht vs Marseille – Kampanalyse

  Eintracht er i kjempeform før deres kommende kamp på onsdag, da de seneste tre kampene har gitt full uttelling. Først ble Bayer Leverkusen slått 5-1, før Stuttgarter Kickers ble beseiret 2-0. Senest måtte også Borussia Mönchengladbach gi tapt i en kamp Eintracht vant 3-1.

  I deres tre siste kamper vant Marseille 2-0 mot Sporting CP og tapte 0-1 mot henholdsvis PSG og Lens.

  Eintracht vs Marseille – Innbyrdes oppgjør

  Sist gang de spilte mot hverandre vant Eintracht 1-0. Vær trygg på at de har et lignende resultat i tankene på onsdag. Skulle det friste med å sette noen kroner på uavgjort, er bookmakernes beste odds på en uavgjort 3.55 i skrivende stund.

  Eintracht vs Marseille – Lagnyheter

  Eintracht ser ut til å bare ha to spillere som mangler i troppen foran deres kommende kamp på onsdag.

  Makoto Hasebe og Ansgar Knauff mangler i troppen når Eintracht møter Marseille.

  Marseille har bare én spiller utilgjengelig når de gjester Eintracht på Deutsche Bank Park.

  Eric Bailly er fortsatt skadet og vil ikke være med i troppen til Marseille.

  Eintracht vs Marseille – Lagoppstillinger

  Eintracht vs Marseille – Tippetips

  I sine 10 siste kamper på Deutsche Bank Park på tvers av alle turneringer vant Eintracht fem ganger, spilte to uavgjort og tapte tre ganger. Marseille har tatt fire seire, to uavgjort og tapt fire kamper på de siste 10 kampene på bortebane. Vi fristes av oddsen på uavgjort, og setter pengene våre på en U.

  Eintracht scoret over 2.5 mål i fem av deres siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de scoret i gjennomsnitt 1.8 mål i disse kampene. Over 2.5 mål ga gevinst i fire av de siste 10 kampene Marseille spilte på tvers av alle turneringer. De scoret i snitt 1.3 mål i disse kampene. Vi forventer oss en målrik kamp, og setter noen kroner på over 2.5 mål.

  Vi tror begge lag vil gå for de tre poengene i Tyskland, og tror derfor på en åpen og målrik kamp, hvor begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen