More

  Transfers: Boro-dobbel

  Det forventes rush av overganger i kveld og ikke minst i morgen, på Deadline Day. Og allerede før middag i dag er det bokført en god håndfull bekreftede transfers.

  Middlesbrough har fått en ussel start på sesongen, og behovet for forsterkninger har en stund stått klart for manager Michael Carrick.

  Transfers: Sam Greenwood
  Transfers: Sam Greenwood Skal Ut Sesongen Spille For Middlesbrough

  I dag ble da også to nykommere ønsket velkommen til Riverside. Den 21-årige midtbanespilleren Sam Greenwood er hentet på sesonglangt lån fra divisjonskollega Leeds, mens Lewis O’Brien er hentet på tilsvarende lån fra Nottingham Forest.

  -Begge er i rett alder, med erfaring fra divisjonen. De tilbyr oss også kvaliteter ulikt hva vi har i stallen i dag, sier Boro-bossen.

  Transfers: Romelu Lukaku
  Transfers: Romelu Lukaku Er På Plass I Den Evige Stad

  Dagens tyngste overgang er uansett Romelu Lukaku til Roma. Chelsea har vært i akutt behov for en målscorer etter skadene på Armando Broja og sommerkjøpet Christopher Nkunku, men klubben har lenge vært fast bestemt på at Lukaku ikke er en del av fremtidsplanene på Stamford Bridge. Inter og Juventus var alle interessert, men det var til slutt Roma og Jose Mourinho som vant frem i konkurransens signatur på låneavtale ut sesongen.

  Lukaku spilte under Mourinhos ledelse både i Chelsea og Manchester United.

  Alle bekreftede transfers finner du her – oppdateres daglig

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen