More

  Dumpster diving på Goodison

  Everton var eneste Premier League-klubb uten investeringer i januar. Nestjumboen solgte Anthony Gordon (Newcastle) og Nathan Broadhead (Ipswich) for totalt 46 millioner pund, men ingen av pengene ble reinvestert.

  Nyansatte Sean Dyche virker derfor ikke å ha annet valg enn å forsøke å redde stumpene med de samme spillerne som fikk Frank Lampard sparket. Om det da ikke hentes avdankede og kontraktsløse spillere, og nettopp dette virker å kunne skje. Fortsatt er man imidlertid på ryktestadiet, akkurat som man var i timene før vinduet slamret natt til onsdag.

  Everton ble mandag og tirsdag koblet til et drøyt dusin spillere, men verken Olivier Giroud, Paul Onuachu, Che Adams, Michy Batshuayi, Jean-Philippe Mateta eller noen av de andre ryktene lot seg realisere.

  Nå er det Andre Ayew og Isco som sies å kunne bli Everton-spillere. 33-årige Ayew, best kjent for sin tid i West Ham og Swansea, er tilgjengelig etter å ha brutt kontrakten med Qatar-klubben Al Sadd.

  Isco, som har vunnet en håndfull Champions League-pokaler med Real Madrid, er også tilgjengelig. 30-åringen virket tirsdag på vei til Union Berlin, men et skyhøyt lønnskrav skal ha satt stopp for overgangen.

  Everton får lørdag besøk av ligaleder Arsenal, før det i påfølgende runde venter byderby mot Liverpool.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen