More

  Champions League: Drømmetrekning for Molde

  Fikk drømmetrekning i CL-kvaliken, møter svensk eller færøysk motstand.

  Molde skal ut i Champions League-kvalik i morgen kveld, når de møter HJK Helsinki i andre kvalikrunde. Moldenserne må finne seg i å være klare favoritter, og er gitt 1,67 i odds av Norsk Tipping på at de får med seg et ledende utgangspunkt fra det første oppgjøret i den finske hovedstaden.

  Les mer fra Tipsbladet

  I dag, mandag, ble trekningen av tredje kvalikrunde unnagjort, og Molde fikk det som må sies å være noe nær en drømmetrekning. Hvis de slår ut HJK, skal nemlig Erling Moes mannskap ut mot vinneren av færøyske Klaksvik eller svenske Häcken. Klaksvik skapte fotballsensasjon da de slo ut selveste Ferencvaros i første kvalikrunde, men blir uansett underdoger mot Häcken.

  Drømmetrekning
  Kristian Eriksen Og Molde Skal Ut I Cl-Kvalik.

  Hvis Molde tar seg forbi andre og tredje kvalifiseringsrunde, vil de være sikret minimum gruppespill i Europa League. Helgen ble benyttet til å slå Sarpsborg 08 hele 5-1, der Eric Kitolano tegnet seg for sitt første hattrick for klubben. 25-åringen har nå scoret i tre kamper på rad for blåtrøyene, som etter helgens runde avanserte til tredjeplass på tabellen. De blir imidlertid forbipassert av Viking, dersom de slår Aalesund i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen