More

  Drama uten vinner

  Arsenal har som kjent de siste ukene fått merke at 2-0 er en meget farlig ledelse. Denne gangen forsøkte man seg på en omvendt variant med å gi bort to mål som gigantfavoritt hjemme mot Southampton før kvarteret var spilt. Gabriel Martinelli reduserte rett etter og dermed regnet de fleste med at snuoperasjonen var i gang. Voldsomt press fulgte i resten av 1. omgangen, uten at man fikk uttelling.

  2. omgangen startet på samme vis, men når man ikke har avslutninger på mål blir det som kjent vanskelig å score mål. I stedet var det Southampton som scoret igjen på dødball etter halvspilt 2. omgang. Det så dermed meget lyst ut for vår 13,50-oddser i Tipsbladet Weekend da Arsenal fortsatte å presse på uten å skape det helt store. Martin Ødegaard skapte imidlertid håp med strålende scoring i 88. minutt og rett etter var Bukayo Saka på farten og satt inn 3-3-målet.

  Dramatisk ble det også inne i overtiden med kjempesjanse for Reiss Nelson og tverrliggertreff fra Leandro Trossard, men det endte med resultatet ingen av lagene ønsket. Arsenal har nå fem poengs forsprang på Manchester City, men med to kamper mer spilt, mens Southampton fortsatt ligger helt sist på tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen