More

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Analyse, tippetips og beste odds

  En spennende kamp bør ligge i kortene på tirsdag, når Dinamo Zagreb tar imot AC Milan på Stadion Maksimir. Avgjørelsen nærmer seg i gruppespillet av Champions League denne sesongen, når vi går inn i runde fem.

  I forkant av deres kommende Champions League møte har AC Milan et snitt på 1.8 mål per kamp i deres siste 10 kamper. De har scoret 18 mål, mens de har sluppet inn 13 mål. Det utgjør et gjennomsnitt på 1.3 mål per kamp, der de holdt motstanderne unna å score en gang.

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Statistikk

  • Dinamo Zagreb har ikke tapt på de siste 23 hjemmekampene
  • Dinamo Zagreb har scoret i de siste 18 hjemmekampene på rad
  • I 12 av de siste 13 hjemmekampene Dinamo Zagreb spilte, scoret begge lagene
  • Dinamo Zagreb har vunnet 16 av de siste 18 hjemmekampene
  • Dinamo Zagreb har scoret i 25 av de siste 27 kampene
  • AC Milan har ikke tapt på 12 av de siste 14 bortekampene
  • AC Milan har scoret i 12 av de siste 14 bortekampene
  • I 5 av de siste 7 bortekampene AC Milan spilte, scoret begge lagene
  • AC Milan har sluppet inn i 8 av de siste 9 kampene
  • AC Milan har sluppet inn i 6 av de siste 7 bortekampene

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Våre spådommer

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Kampanalyse

  Dinamo Zagreb går inn til deres kommende duell som ubeseiret på deres seneste tre kamper. Det startet med 1-1 og poengdeling mot Salzburg, før de slo NK Varazdin 3-1. Mot Hajduk Split ble det igjen uavgjort i en 1-1 kamp.

  AC Milan har seks poeng å vise til fra deres seneste tre kamper, som startet med nederlag på 0-2 mot Chelsea. De svarte sterkt igjen mot Verona, som ble slått 2-1, før de vant 4-1 over Monza.

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Med seiere på 3-1 og 3-0 i deres seneste to oppgjør mot Dinamo Zagreb ser AC Milan uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. AC Milan har vunnet tre av deres siste oppgjør mot Dinamo Zagreb. Bookmakerne har AC Milan som favoritter til en odds på 1.83.

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Lagnyheter

  Dinamo Zagreb kan ha opptil fem spillere ute av diverse grunner når de tar imot AC Milan på tirsdag.

  Daniel Stefulj, Mahir Emreli, Marko Bulat, Ivan Nevistic og Bosko Sutalo er de fem spillerne som mangler for Dinamo Zagreb.

  AC Milan har også fem spillere på listen over skadde og fraværende spillere.

  Spillere som Davide Calabria, Alexis Saelemaekers, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Stadion Maksimir.

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Lagoppstillinger

  Dinamo Zagreb vs AC Milan – Tippetips

  Dinamo Zagreb har vunnet ni av deres foregående 10 kamper på eget gress og spilt en uavgjort i en periode hvor de ikke tapte en eneste kamp. AC Milan har vunnet seks av deres foregående 10 bortekamper på tvers av alle turneringer, mens de spilte uavgjort tre ganger og tapte en kamp. På tross av Dinamo Zagrebs sterke hjemmeform, tror vi den regjerende mesteren i Serie A tar med seg alle tre poengene hjem til Italia.

  På de siste tre oppgjørene mellom Dinamo Zagreb og AC Milan ble det scoret over 2.5 mål alle tre gangene, og Dinamo Zagreb snittet på 0.66 mål per kamp. AC Milan scoret i snitt tre mål.

  Vi tror AC Milan tar en sterk borteseier, men at de må se hjemmelaget få et mål, og setter noen kroner på at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen