More

  Dagens tips: To objekter

  Nimes – Lorient H 3,18 @ Coolbet
  Atalanta – Real Madrid B 3,10 @ Unibet
  Nimes – Lorient
  Nimes ligger fortsatt på direkte nedrykksplass, men det skiller nå kun to poeng opp til sikker plass. Etter å ha slitt i lang tid ble det 2-0-seier borte mot tabelljumbo Dijon før man fulgte opp med samme sifrer hjemme mot formløse Bordeaux søndag etter tidlig og sen scoring. 0-3-tap i det omvendte møtet 13. desember, 1-0-seier i siste tilsvarende oppgjør i 2017/18-sesongen.
  Lorient med 3-2-0 på fem ligakamper og 2-1-seier hjemme mot Paris FC i cupen før det ble 1-4-tap hjemme mot tabelleder Lille søndag. Der utlignet laget etter halvspilt 1. omgang, men hadde ellers lite å stille opp med. Eneste borteseier kom mot Reims i oktober.
  Atalanta – Real Madrid
  Målrikt oppgjør i vente i Bergamo når Atalanta ønsker selveste Real Madrid velkommen til Bergamo. Og det er skadeskutte madridilistas som ankommer Italia, for hør bare denne skadelisten: Sergio Ramos, Eden Hazard, Álvaro Odriozola, Karim Benzema, Fede Valverde, De Rodrygo, Éder Militão, Marcelo OG Dani Carvajal er alle meldt ute til midtukens oppgjør.
  Real Madrid har tatt opp jakten på Atlético Madrid i La Liga, og stod med tre strake seirer før lørdagens kamp mot Cádiz. Madrid-spillerne har varslet at de vil angripe hver gjenstående kamp av sesongen som om det var deres siste, og det er dårlig nytt for Atalanta.
  De kongelige kan imidlertid ikke vente seg en billig reise mot Atalanta. Italienerne tapte 0-5 mot Liverpool i Bergamo, men tok innersvingen i returmøtet på Anfield og vant 2-0. Dermed fikk de fotfeste på andreplassen bak engelskmennene, men har siden mistet meget viktige Papu Gomez til Sevilla, etter en konflikt med klubben. Siden har Atalanta klart seg bra. De slo Ajax 1-0 borte i siste gruppespillkamp, som beseglet italienernes avansement til utslagsrundene.
  Real Madrid har imidlertid en formidabel historikk i Champions League, og har vunnet fire av de seks siste foregående turneringene. Forrige sesong ble som kjent spilt i en boble i Lisboa forrige sesong, men røk 2-4 sammenlagt mot Manchester City forrige sesong. Atalanta kom seg ett steg videre, men i kvartfinalen ble det 1-2-exit mot Paris Saint-Germain.
  Thomas Elgheims oddsregnskap 2021:
  Innsats: 4 200,- Gevinst: 3 151,- Tilbakebetalingsprosent: 75,02

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen