More

  Dagens tips: To borteseirer

  PSV – Olympiakos B 3,75 @ Unibet
  PSV Eindhoven fikk med seg to bortemål fra det første møtet, men med 2-4-tap har man fortsatt en tung jobb foran seg i kveld. Der utlignet nederlenderne til 1-1 og 2-2. Kun to seirer på de seks siste kampene. Seks av syv kamper i Europa League har endt med over 2,5 mål. Ibrahim Sangare står over med karantene i dag. En endelig friskmeldt Marko van Ginkel kan erstatte han. Olivier Boscagli ble skadet i det første møtet og blir neppe klar.
  Olympiakos med tap i siste bortekamp, men var før det ubeseiret på fremmed gress siden starten av desember. Marios Vrousai og Sokratis ble skadet i 1-1-kampen mot Aris. Ruben Semedo er tilbake fra karantene og erstatter sistnevnte.
  PSV Eindhoven må angripe og det bør gi rom for greske kontringer.
  Bahia – Santos B 6,68 @ Coolbet
  Siste ligarunde i Brasil spilles i natt. Bahia reddet plassen med 4-0-seier borte mot Fortaleza i helgen. Nå gjenstår det å se om man kan klare å få plass i kvalifiseringen til Copa Sudamericana. Ett poeng skiller opp til Sport Recife og 14. plassen. 1-3-tap i det omvendte møtet 1. november, 2-0-2 på de fire siste tilsvarende oppgjørene.
  Santos ender på 8. plass uansett resultat i denne kampen. Man skal dermed ut i kvalifisering til Copa Libertadores. 1-1-kampen hjemme mot Fluminense ble samtidig siste kamp til trener Cuca og assistent Marcelo Fernandes leder gjestene i denne kampen.
  Det er fare for at Santos allerede tenker på ferien, men 6,68 i borteodds er likevel verdt et lite forsøk.
  Thomas Elgheims oddsregnskap 2021:
  Innsats: 4 400,- Gevinst: 3 779,- Tilbakebetalingsprosent: 85,89

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen