More

  Dagens tips: Real Madrid – Real Sociedad

  Dette har uten tvil vært en av de største og viktigste helgene i La Liga-sesongen. Lørdag fikk Barcelona det til å se enkelt ut i 2-0-seieren mot Sevilla, og meldte seg på i gullkampen igjen. Det ble alt annet enn enkelt for Atlético Madrid i gårsdagens kamp mot Villarreal. Den gule ubåten har vært et av Diego Simeones spøkelseslag, og argentineren hadde ikke slått dem på bortebane på fem år. Før i går.
  Stefan Savic og João Félix ga ligalederne en 2-0-ledelse, men kampen var ikke over. Villarreal pustet, peste og blåste mot målet til Jan Oblak, men akkurat som ulven i eventyret, fikk heller ikke Villarreal hull på byllen. Atlético beholdt forspranget på toppen av tabellen.
  Dermed er ballen spilt over til Real Madrid, og de regjerende mesterne har et voldsomt press på seg før kveldens møte med formlaget Real Sociedad. Og til tross for Madrids voldsomme skadeproblemer, har Zinedine Zidanes mannskap vasket frem fire seirer på rappen og holdt nullen i tre strake. De seirene har imidlertid kommet mot Huesca, Getafe, Valencia og Real Valladolid. I kveld venter helt annen motstand. 
  Real Sociedad har selv tre strake triumfer på samvittigheten, og i svenske Alexander Isak, har La Real en spiss som er i sitt livs form. 21-åringen har scoret i seks strake kamper i La Liga, og forrige helg stoppet han ikke før han hadde scoret tre i 4-0-seieren mot Alavés. 
  Real Madrids skadeproblemer har lettet noe i løpet av helgen. Marcelo, Álvaro Odriozola og Fede Valverde har alle returnert til treningsfeltet, og er aktuelle til kveldens oppgjør. Det er imidlertid bare Valverde av denne trioen som realistisk hører hjemme i en toppet førsteellever. Real Sociedad har en haug av skadeproblemer, og har syv mann ute til kveldens toppkamp på Valdebebas, men har imidlertid sine beste og viktigste spillere tilgjengelig, som Isak, Mikel Oyarzabal og David Silva.
  Oddsen på Real Sociedad har gått kraftig ned den siste uken, men vertene er fremdeles oddsfavoritter. Likevel føles det mest fristende å prøve borteseieren, som betales best til 3,55 hos Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 4000,- Gevinst: 5854,- Tilbakebetalingsprosent: 146,35%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen