More

  Dagens tips: Real Madrid – Eibar

  En skulle tro at den seneste klubbpausen ville hjelpe Real Madrid med å få skadde spillere tilbake på beina igjen, men den gang ei. Kapteinen Sergio Ramos er foreløpig sistemann ut på skadelista til Zinedine Zidane, og midtstopperen er ventet ute i en måneds tid.
  I ettermiddag kommer bunnlaget Eibar på besøk, og Real Madrid har ikke råd til å avgi poeng i kampen om La Liga-trofeet. Har fortsatt seks poeng å hente inn på byrival Atlético, som toppe tabellen og har bare ti kamper å gjøre det på.
  Real Madrid er naturligvis regjerende mestere, men trofeet fansen og klubben verdsetter aller høyest, er Champions League-tittelen. Etter at de på fenomenalt vis vant tre på rad, har det blitt exit i åttedelsfinalen de to siste sesongene. Derfor er tirsdagens møte med Liverpool ekstra viktig for Madrid.
  Eibar har vært sørgelige hele sesongen, men viste prov til bedring da de spilte 1-1 borte mot Athletic Bilbao sist. De har vunnet bare én kamp i 2021, og er nødt til å begynne å plukke opp momentum for å ha håp om å fornye La Liga-kontrakten, og vi tror det begynner på Valdebebas. Real Madrid er nokså skadeskutte, og har minst et halvt øye på tirsdagens oppgjør i Champions League. Dermed forsøker vi UB hos Unibets grønne luker, som tilbyr 3,55 på dagens tips.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 5400,- Gevinst: 6951,- Tilbakebetalingsprosent: 128,72%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen