More

  Dagens tips: Osasuna – Real Valladolid

  Bunnkamp i La Liga når Osasuna og Real Valladolid møtes til dyst på El Sadar lørdag kveld. Hjemmelaget har fått en liten luke til den aller mest intense bunnstriden, men Valladolid er ikke mer enn tre poeng bak kveldens verter før avspark.
  Osasuna står med to strake hjemmetap, men de må nesten ses i lyset av at de har kommet mot topplagene Sevilla og Barcelona. Begge oppgjørene endte 0-2. Før det tok de poeng i fire strake på El Sadar, og holdt blant annet Real Madrid til 0-0. Osasuna må også ta hensyn til et Covid-utbrudd i troppen; Mate Oier, Roberto Torres Morales og Unai Lugea har i skrivende stund fått påvist smitte og er følgelig i karantene. Har ytterligere tre mann på skadelista. 
  Etter åtte strake seirer, kunne Real Valladolid endelig juble for tre poeng igjen da de slo Getafe 2-1 forrige helg. Óscar Plano og Shon Weissman scoret målene for bunnlaget, som med seieren fikk tre poengs luke til nedrykksstreken. Men, Valladolid har klart å vinne to strake La Liga-kamper bare én gang de siste to årene. Har slitt voldsomt med skader denne sesongen, men til kveldens oppgjør er “bare” fire spillere utilgjengelig. 
  Osasuna er et bedre hjemmelag enn de får kreditt får, og vi tror de drar i land en knepen ettmålsseier. Coolbet har den beste oddsen på dette spillet, 3,75.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 4900,- Gevinst: 6677,- Tilbakebetalingsprosent: 136,27%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen