More

  Dagens tips: Målfest i Der Klassiker

  DER KLASSIKER: Alt ligger til rette for fyrverkeri i kveldens klassiker i Bundesliga.

  Oppgjørene mellom Borussia Dortmund og Bayern München er et av Europas heftigste derbyer, og i Tyskland går gigantoppgjøret stort sett under navnet Der Klassiker. I kveld dukes det for den 134. utgaven av Bundesligaens aller største høydepunkt, og det er ingen overraskelse at Bayern München historisk sett har hatt et jerngrep på sine gulkledde erkerivaler.

  LES OGSÅ: Helgens Bundesliga-dobbel

  Bayern har vunnet 66 innbyrdes oppgjør mot Dortmunds 32, og BVB har ikke lykkes med å slå sine erkefiender på de ti siste forsøkene. Men, det er et sårbart Bayern München som tropper opp på mektige Signal Iduna Park i kveld. I midtuken ble de sensasjonelt slått ut av den tyske cupen mot Saarbrücken fra nivå tre, og dermed har Harry Kane én mulighet mindre til å sikre seg karrierens første klubbtrofé.

  Der Klassiker
  Harry Kane Scorer På Bestilling For Sin Nye Klubb.

  15-0 på to kamper

  I Bundesliga er Bayern imidlertid ubeseiret denne høsten, men ligger likevel to poeng bak ledende Bayer Leverkusen. Thomas Tuchels mann har tryllet frem noen vanvittige resultater, og da tenker vi først og fremst på 7-0 og 8-0 mot Bochum og Darmstadt. Slike storseirer hjelper imidlertid lite, om ikke ligatittelen hentes hjem til Allianz Arena, som er minimumskravet blant klubbens mektige styre og stell.

  Dortmund er bare to poeng bak kveldens gjester, men vinne fotballkamper komfortabelt, er ikke helt Die Borussens greie. Forrige runde endte i et fyrverkeri mot Eintracht Frankfurt, der Dortmund lå under både 0-2 og 2-3, før de til slutt fikk med seg 3-3 hjem til Signal Iduna Park. Nå venter en atskillig tøffere oppgave i Bundesliga-sesongens største høydepunkt.

  Skader og suspensjoner

  Emre Can, Mateu Morey og Julien Duranville er skadet for Dortmundl, mens Bayern har store skadeproblemer før kveldens Der Klassiker. Svein Ulreich, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Kingsley Coman, Tarek Buchmann og Gabriel Marusic er alle ute. I tillegg soner viktige Joshua Kimmich karantene.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 3,45
  • U 4,20
  • B 1,77

  Vårt Tips

  Der Klassiker er synonymt med målfest. Det har blitt scoret minst fire mål samtlige åtte siste innbyrdes oppgjør, og vi har stor tro på mer underholdning av ypperste kaliber i kveld. 1,82 på over 3,5 mål prøves.

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen