More

  Dagens tips: La Liga

  Dette oppgjøret skulle egentlig funnet sted i runde to, men ettersom Atlético Madrid fikk forlenget ferie etter Champions League-sluttspillet i Portugal, er det først i kveld at lagene kommer ett steg nærmere å bli à jour. Disse lagene møtes også igjen til helgen.
  Atlético får muligheten til å øke forspranget på Real Madrid til åtte poeng med seier i kveld. Diego Simeones menn har vunnet ni av de ti siste i La Liga, og i helgen tok de en sterk 2-1-seier borte mot Granada. Et Covid-utbrudd sørget for at Atléti måtte stille med et nokså redusert mannskap, men i kveld ventes blant annet João Félix tilbake. Hector Herrera, Moussa Dembélé, Thomas Lemar (alle med Covid-19) og Kieran Trippier (suspendert) er fortsatt ute, men har flere alternativer tilgjengelig nå enn for en uke siden.
  Levante ligger helt oppe på 11. plass på tabellen, men har ikke forsvinnende langt ned til nedrykksstreken. Har vunnet kun én av sine fem siste i ligaen, da de sensasjonelt slo Real Madrid 2-1 på bortebane på tampen av januar. Siden har det blitt 2-2 mot Granada og 0-1 mot Osasuna. Spesielt helgens tap var en skuffende forestilling av Valencia-klubben. På skadefronten er Gonzalo Melero, José Campana og Nikola Vukcevic ute.
  Atlético Madrid har aller nødigst råd til å avgi poeng for å holde byrival Real på en armlengdes avstand, og bør helst vinne. Må grave dypt for å hente tre poeng her, og vi forsøker en knepen ettmålsseier, som betales til 3,40 hos både Coolbet og Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3500,- Gevinst: 5461,- Tilbakebetalingsprosent: 156,03%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen