More

  Dagens tips: Copa del Rey

  Barcelona gjorde et fremragende comeback mot Sevilla i går og hentet opp gjestenes tomålsledelse i løpet av 90 fartsfylte minutter på Camp Nou. Og i ekstraomgangene fastsatte Gerard Pique sluttresultatet til 3-0 etter strålende forarbeid av Antoine Griezmann, og dermed sikret Barca seg den første finalebilletten med 3-2 sammenlagt.
  I kveld skal det avgjøres hvem som møter katalanerne i finalen. Det er vidåpent i oppgjøret mellom Levante og Athletic Bilbao etter at den første kampen endte 1-1 for tre uker siden. Disse lagene møttes også. helgen på samme bane i Valencia, også da endte det 1-1. Begge målene ble scoret på straffe, først fra hjemmelagets Roger Martí i førsteomgang og så Raúl García i andre. Dessuten har Levante hatt rikelig grunn til å slå seg på brystet etter å ha hentet fire poeng mot tabelleder Atlético Madrid de siste ukene.
  1-1 er et resultat Athletic har gjort seg godt kjent med de siste ukene. Hele fem av deres seks siste kamper har endt med akkurat det resultatet. Før 1-1 i to foregående kampene mot kveldens motstander, endte det også 1-1 i deres forrige runde i cupen, mot Real Betis. Baskerne endte opp med å gå videre på straffesparkkonkurranse, og her er man altså igjen. 
  Hjemmelagets Gonzalo Melero kan rekke kveldens oppgjør etter å ha slitt med en hamstringskade de siste ukene, men José Campaña, Nemanja Radoja og Sergio Postigo er fortsatt ute. Gjestene stiller med noe så sjeldent som fullstendig skadefri tropp.
  Det er lite som skiller lagene, og det lukter ekstraomganger lang vei i Valencia. Vanligvis holder jeg meg langt unna resultattips, men i kveld går spillet på at det står 1-1 etter full tid, som står til 6,50 hos både Coolbet og Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap i 2021: Innsats: 4200,- Gevinst: 5854,- Tilbakebetalingsprosent: 139,38%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen