More

  Dagens tips: Copa del Rey

  Sevilla tok seg videre til semifinalen på bekostning av Almeria i går. Lucas Ocampos´ scoring halvveis i andreomgang ble også kampens eneste, og dermed er første semifinalebillett deles ut. I dag skal det spilles om to til.
  Levante tar imot Villarreal, og vertene er i veldig fin flyt. Hele syv kamper ubeseiret i cup og liga, og i helgen slo de Real Madrid på fortjent vis 2-1 på bortebane. Roger Martí og Morales med målene. Den fine formen har tatt Granotas på øvre halvdel på tabellen, og er også på skuddhold til Europa-plassene. I cupen har de tatt seg forbi Murcia, Portugalete, Fuenlabrada (etter straffekonk.) og Real Valladolid.
  Ingen spiller mer uavgjort i La Liga enn Villarreal. Den gule ubåten har spilt uavgjort i hele 11 av 21 runder denne sesongen, og har nå tre strake poengdelinger i ligaen. 1-1 mot Real Sociedad i helgen, Dani Parejo scoret Villarreals mål. Må klare seg uten en rekke stjerner i kveld, blant annet toppscorer Gerard Moreno. I cupen har de avansert på bekostning av Leioa, Zamora, Tenerife og Girona. Dermed er Levante første La Liga-motstander for Villarreal i årets Copa del Rey.
  Det ligger an til å bli en svært tett og jevnspilt kamp mellom to gode lag i god form, og det er flere gode alternativer til spill her, under 2,5 er ett av dem. Vi lander likevel på U-en, og at det dermed blir ekstraomganger i Valencia. Unibet stiller med den beste oddsen, og loddet kjøpes til 3,80 ganger innsatsen.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 2400,- Gevinst: 3214,- Tilbakebetalingsprosent: 133,92%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen