More

  Dagens tips: Copa del Rey

  Sevilla og Barcelona møtes på Ramón Sánchez Pizjuán i kveld til første semifinaleoppgjør i Copa del Rey. Returkamp om tre uker.
  Barcelona trøbler voldsomt med skader, og hele åtte mann må se kveldens oppgjør fra sofakroken. Dermed har Ronald Koeman tatt med en rekke akademispillere til Sevilla, men angrepskvartetten Messi, Griezmann, Dembélé og Pedri er alle med i kamptroppen.
  Finfin form for Barcelona, som stort sett vinner, men sjelden med mer enn ett mål. Søndag snudde man fra 0-1 til å vinne 3-2 mot et annet Sevilla-lag, Real Betis.
  Sevilla er inne i sin beste form for sesongen, og rekken teller nå syv strake seirer i alle turneringer. Kun ett baklengs på disse syv, og Julen Lopetegui har virkelig fått sin renessanse etter at han ble avskiltet i Real Madrid. Det ble etter hvert en behagelig 3-0-seier mot Getafe i helgen, der alle målene ble scoret i siste halvdel av andreomgang.
  Selv om Sevilla har vært defensivt solide i det siste, blir det noe helt annet når man møter Lionel Messi på finalejakt. Disse lagene pleier å legge igjen forsiktigheten hjemme ved innbyrdes oppgjør, og forrige cupmøte mellom disse lagene, i 2019, endte med overlegen Barca-triumf, 6-1. Det blir det ikke denne gangen, men målrikt tror jeg det blir. Vi lander på over 2,5 scoringer, til 1,83 hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3000,- Gevinst: 4924,- Prosent: 164,13%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen