More

  Dagens tips: Champions League

  Juventus har en jobb å gjøre før kveldens returmøte i Torino. Den gamle damen ligger under 1-2 fra første oppgjør i Portugal, og kunne i realiteten ha langt styggere sifre å hente opp. Porto var tidvis mye bedre enn italienerne i det første oppgjøret.
  Siden tapet på Estádio do Dragão har Juventus slått tilbake og rasket med seg 10 av 12 mulige poeng i Serie A. Likevel ligger Andrea Pirlos mannskap ti poeng bak ledende Inter, men har én kamp til gode på serielederen. I helgens oppgjør mot Lazio kom de bakpå, men vant til slutt 3-1 etter at Adrien Rabiot og en dobbel fra Álvaro Morata sørget for seieren.
  Porto har sakket akterut i kampen om gullet i Primeira Liga, og ligger ti poeng bak ledende Sporting, og det til tross for at de er ubeseiret på de 16 siste kampene i ligaen. I begynnelsen av måneden ble det imidlertid en skuffende exit i Taça de Portugal mot Braga.
  Juventus har ikke mange skadehensyn å ta før kveldens returoppgjør. Kun Paulo Dybala (kne) og Rodrigo Bentancur (Covid-19) mangler. Porto må klare seg uten Jesus Manuel Corona, Pepe og Mouhamed Mbaye.
  Italienerne har skuffet stort i Champions League etter at Cristiano Ronaldo ankom klubben for snart to år siden, og portugiseren har ikke klart å ta den gamle damen til europeisk triumf slik håpet. Tvert imot har klubben lidd skuffende exiter. Og med tanke på hvor mye bedre Porto var enn Juventus i det første oppgjøret, frister det klart mest å spille B-en til 7,63 hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 4600,- Gevinst: 6677,- Tilbakebetalingsprosenet: 145,15%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen