More

  Dagens tips: Atlético Madrid – Chelsea

  For en bisarr uke for Atlético Madrid. Etter å ha tatt 50 av 57 poeng i La Liga, ga Atlético Madrid plutselig bort fem poeng av seks på fire dager. Mot samme lag, Levante. Plutselig er gullkampen i La Liga åpen igjen, men i kveld vender fokuset mot Champions League.
  Spanjolene gjorde det unødig vanskelig for seg selv i gruppespillet, men fikk den seieren de trengte i siste runde mot Salzburg. 2-3-1 i gruppe med Bayern München, Salzburg og Lokomotiv Moskva. Diego Simeones vanligvis pottetette forsvar har vært usedvanlig lekk i det siste, og Los Rojiblancos har sluppet inn mål i syv kamper på rad. El Cholo har også måttet rokkere kraftig om på klientellet i forsvaret, og José Maria Giménez er sistemann ut til å være usikker til kveldens oppgjør mot Chelsea. 
  Londonerne har fått en oppsving etter at Thomas Tuchel tok over tømmene på Stamford Bridge, og tyskeren har allerede rukket å sette sitt stempel på Chelsea. Før helgens 1-1 mot Southampton, hadde Tuchel sopet opp fem strake seirer i Premier League og FA cup. Tuchel har advart at åttendedelsfinalen mot Atlético Madrid vil være en tøff test, både fysisk og mentalt for sitt nye mannskap, og Chelsea-sjefen vil garantert få mange svar fra troppen sin i kveld og i de kommende ukene. I høstens gruppespill, under den gang Frank Lampards ledelse, cruiset the Blues seg til avansement med 4-2-0 i gruppe med Sevilla, Rennes og Krasnodar.
  Atlético Madrid er vanligvis briljante til å låse av slike kamper som denne, men har sitt å stri med av skadeproblemer. Gjestene er naturligvis ute etter å få med seg et best mulig resultat til returoppgjøret. Glad i underholdning som jeg er, forsøkes spillet på over 2,5 mål, til 2,60 hos Coolbet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3700,- Gevinst: 5461,- Tilbakebetalingsprosent: 147,59%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen