More

  Dagens tips: Antwerpen – Anderlecht

  Antwerpen – Anderlecht
  Mandag 5. april, kl. 18.15
  Kampodds
  Coolbet 2,99 – 3,36 – 2,46
  Norsk Tipping  2,75 – 3,10 – 2,25
  Unibet 2,75 – 3,45 – 2,50
  Tre runder gjenstår før det er tid for sluttspill i Belgia. For begge disse lagene handler det om å ende blant de fire som går til playoff gruppe én.
  Imponerte stort sist
  Antwerpen holder 2. plassen hele 16 poeng bak Club Brugge. Fem poeng skiller ned til mandagens motstander og 5. plassen. Strålende leveranse i siste kamp før landslagspausen med 2-0-seier borte mot Club Brugge. Det var sistnevntes første ligatap i 2021. Det var samtidig første seier i Brugge på 31 år. Dieumerci Mbokani og Abdoulaye Seck sto over med karantene, men laget gikk likevel ut i hundre og ledet 2-0 ved pause. I 2. omgangen forsvarte man seg godt og seieren var aldri truet. Forsvarsveteran ser nå frem mot denne kampen:
  – Vi håper å kvalifisere oss for playoff gruppe én og må ikke miste fokus nå. Toppkampen mot Anderlecht kan avgjøre hvordan sesongen ender for begge lagene.
  I løpet av landslagspausen underskrev 18 år gamle Koby Van Acker sin første profesjonelle kontrakt med klubben mens klubbløse Jules-Anthony Vilsaint ble hentet inn på kontrakt frem til 2025. 0-1-tap i det omvendte møtet 1. november, 0-3-1 på de fire siste tilsvarende oppgjørene.
  13 poengdelinger
  Anderlecht ligger nede på 5. plassen som gir spill i playoff gruppe to. Det er imidlertid kun regelen om antall seirer som skiller opp til Oostende og den viktige 4. plassen. Seks ligatap denne sesongen er nest færrest i Belgia, men man har samtidig vært den største uavgjortspesialisten med hele 13 poengdelinger. Tidlig baklengsmål ble snudd til 4-1-seier hjemme mot Zulte Waregem i siste kamp før landslagspausen. Der kom alle scoringene etter at motstanderen hadde blitt redusert til ti mann. I løpet av ligaoppholdet ble det spilte to treningskamper. Der endte det 0-0 mot Gent og med 1-2-tap for Kortrijk, ikke akkurat resultater som gir nødvendig selvtillit foran én av sesongens viktigste oppgaver.
  Tips
  Vi er uenig med spillselskapene i at Anderlecht skal være favoritter i denne kampen og spiller dermed H-en til 2,99 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen