More

  Dagens ryktebørs: Småpenger ut av vinduet

  Overgangsvinduets siste dag, men det er ingen grunn til å forvente hektisk innspurt. Unntakene finnes, men januarvinduer inneholder sjelden de helt store overgangene. Etter Covid- og Brexit har det gått enda tregere.
  I januar ble det registrert handel for £65 millioner, mot £230 millioner i samme vindu forrige sesong.
  Innspurt
  Vi skriver i dag februar, men det kan altså handles frem til midnatt. Noen kioskveltere er uansett ikke forventet.
  To norske spillere har i dag fått nye arbeidsgivere, mens Joshua King kan bli den tredje. Martin Samuelsen har forlatt Hull til fordel for Aalborg, mens sisteskanse Ørjan Nyland er hentet til Norwich.

  Dagens ryktebørs:
  *Liverpool vil trolig bekrefte å ha hentet Ben Davies fra Preston, mens det ryktes at Klopp også kan få en annen midtstopper inn før vinduet slamres. Den kroatiske Marseille-forsvaren Duje Caleta Car (24) er én av snart 20 stoppere som har blitt linket til de røde.
  *Leicester skal være i dialog med en angriper. Jamie Vardys skadefravær viser da også tydelig at man har behov for en pålitelig erstatter, som kan vikariere når aldrende Vardy må ha pleie. Demarai Gray er solgt til Leverkusen.
  *Joshua King scorer ikke lenger mål, heller ikke i The Championship. Han linkes likevel fortsatt til Premier League. Denne gang til Burnley, som i helgen mistet Chris Wood med skade.
  *Newcastle-boss Steve Bruce har sendt DeAndre Yedlin til Tyrkia, og dette betyr rom for å hente inn friske ben. Bruce innrømmer at det kan komme opptil to nye inn i dag, mens Matt Ritchie kan ende opp i Bournemouth.
  *Brighton er i forhandlinger med en ung søramerikansk midtbanespiller, mens superveteran Glenn Murray antas å ende opp hos tidligere Seagulls-boss Chris Hughton i Forest.
  *Dele Alli og Gedson Fernandes forlater trolig Tottenham. Alli kan ende opp i PSG.
  * Ainsley Maitland-Niles er ønsket av flere klubber, både i Spania og England. West Bromwich, Wolves, Leicester og Southampton er alle mulige destinasjoner for Arsenal-spilleren som også har blitt koblet til Atletico Madrid.
  *West Bromwich antas å snart bekrefte lån av den tyrkiske midtbanespilleren Okay Yokuslu.
  *Billy Gilmour forlater trolig Chelsea på lån. En håndfull klubber skal være interessert, deriblant Southampton.
  *Cenk Tosun er på vei fra Everton til Besiktas på lån, Jonjoe Kenny ender trolig opp i Celtic.
  16 av 20 har ikke handlet
  Kun åtte permanente overganger er i skrivende stund gjort, og en største av dem (Amad Diallo fra Atalanta til Manchester United for £37 mill) ble avtalt allerede i fjor sommer. Nest dyreste overgang er Said Benrahma fra Brentford til West Ham (£20 mill), og også dette er en handel som ble avtalt i fjor. West Ham skulle opprinnelig låne spilleren frem til juni, da permanent avtale skulle gjøres. Driblefanten måtte imidlertid løses ut nå, om West Ham skulle kunne hente Jesse Lingard på lån fra Manchester United.
  Dette tatt i betraktning er dermed Morgan Sansons overgang fra Marseille til Villa for 15,5 millioner vinduets største transfer. Brorparten av avtalene som ble gjort i januar var låneoverganger, og 16 av Premier League-klubbene har ikke gjort nye permanente overganger overhodet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen