More

  Dagens oddstips: Spania – Italia

  Ny Nations League-semifinale.

  • Spania – Italia (Nations League)
  • Torsdag kl. 20:45
  • De Grolsch Veste (Enschede)

  Kroatia slo i går Nederland 4-2 etter ekstraomganger i en dramatisk semifinale i Nations League. I kveld skal den andre finalebilletten deles ut i Enschede når Spania og Italia barker sammen.

  Spania - Italia
  Rodri Er Nylig Trippelmester Med Manchester City, Og Holder Neppe 90 Minutter I Kveld.

  Spania vant sin gruppe knepent med 11 poeng, ett poeng foran Portugal. Spanjolene kunne vise til 3-2-1 over seks kamper, og slo Portugal 1-0 i den siste og avgjørende spilleomgangen, som sikret kveldens semifinalebillett. Álvaro Morata ble matchvinner med bare to minutter igjen av ordinær tid.

  Italia tok seg videre til semifinalen på akkurat samme vis, med 3-2-1 i gruppespillet og med ett poengs margin til gruppetoer Ungarn. De møttes i siste og avgjørende gruppespillrunde, og der ble italienerne for sterke med en komfortabel 2-0-seier i Budapest. Giacomo Raspadori og Federico Dimarco scoret målene.

  Skader

  PSG-backen Bernat har trukket seg fra landslagstroppen grunnet skade, og Dani Olmo er også høyst usikker for Spania. Heller ikke Pedri eller Gerard Moreno kunne slutte seg til denne landslagstroppen. Sandro Tonali er ikke med for Italia, som har blitt kalt opp til Italias U21-tropp til EM.

  Oddstips Spania – Italia

  Begge disse avsluttet Nations League-gruppespillet med under 2,5 mål i tre av sine fire siste gruppespillkamper i Nations League. Vi føler oss nokså sikre på et nytt, målfattig oppgjør her, og prøver en innsats på under 2,5 mål – til tross for nokså beskjeden odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen