More

  Dagens oddstips: Osasuna – Alavés

  OSASUNA – ALAVÉS: Baskerderby avslutter den 27. La Liga-runden.

  Osasuna - Alavés
  Dagens Oddstips: Osasuna - Alavés 4

  En begivenhetsrik La Liga-helg så blant annet Alexander Sørloth notere seg for sitt første hattrick i den spanske toppdivisjonen, og Real Madrid øke forspranget på Girona til syv poeng, til tross for poengdeling på Mestalla. I kveld avsluttes den 27. La Liga-runden, når Osasuna – Alavés gjør opp om poengene i baskisk oppgjør på El Sadar.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR 5 KRONER

  Osasuna

  Osasuna - Alavés
  Dagens Oddstips: Osasuna - Alavés 5

  Osasuna er inne i sin beste form for sesongen, med 2-1-0 på de tre siste i La Liga. To strake seirer mot Real Sociedad og Cádiz ble fulgt opp med fine 1-1 borte mot hjemmesterke Las Palmas forrige helg. Baskerne er også vriene å kneble hjemme på El Sadar, og her er det bare Celta Vigo som har vunnet siden november. Ruben Peña trøbler, men ellers er det lite fravær for manager Jagoba Arrasate å ta hensyn til.

  Alavés

  Osasuna - Alavés
  Dagens Oddstips: Osasuna - Alavés 6

  Alavés ankommer baskerderbyet og tabellnaboen på ryggen av tre strake uavgjorte. Forrige helg holdt de Mallorca til 1-1 hjemme på Mendizorroza, men det er på bortebane de virkelig har imponert i det siste; Har vært ubeseiret på fremmed gress så langt i 2024, med uavgjort mot både Real Sociedad og Real Betis under beltet. Aleksandar Sedlar er ute resten av sesongen med alvorlig kneskade. Alex Sola, Andoni Gorosabel og Luís Rioja betegnes som usikre før kveldens oppgjør.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,35
  • U 2,85
  • B 3,40

  Oddstips Osasuna – Alavés

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen