More

  La Liga-helgen: Real økte forspranget til tross for poengdeling mot Valencia

  LA LIGA: Girona klarte ikke utnytte Real Madrids poengtap, og avstanden mellom tetlagene er nå syv poeng.

  La Liga
  La Liga-Helgen: Real Økte Forspranget Til Tross For Poengdeling Mot Valencia 3

  La Liga-tittelen er vei i retning Madrid, og har vært det en god stund – i alle fall etter Reals ovebevisende 4-0-seier over ligatoer Girona for snart en måned siden. Søndag fikk katalanerne imdlertid en gyllen mulighet til å sørge for fornyet spenning i tittelkampen. Lørdag fikk nemlig Real Madrid med seg bare 2-2 i bortekampen mot Valencia. Los Blancos lå attpåtil under 0-2 mot Los Che, men en dobbel av Vinícius Júnior sørget for at Real fremdeles står med bare ett tap fra de 27 første rundene.

  HUSK AT DU KAN PRØVE TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER!

  Poengtap for både Girona og Barça

  Dermed lå alt til rette for at Girona kunne krympe Reals forsprang til fire poeng dagen etter, og alt de hadde å gjøre var å ta seg av bunnlaget Mallorca. Det var dog Blanquivermells ikke i stand til, og gikk på et svært overraskende 0-1-tap på ferieøya, etter at Copetes fulltreffer etter drøye halvtimen ble den eneste forskjellen mellom lagene. Heldigvis for Girona, klarte heller ikke Athletic Bilbao å vinne sin kamp, hjemme mot Barcelona, et tamt oppgjør som endte 0-0. Dermed har Girona ni poengs forsprang ned til femteplassen, med 11 runder igjen å spille.

  Sørloth-hattrick

  La Liga
  La Liga-Helgen: Real Økte Forspranget Til Tross For Poengdeling Mot Valencia 4

  Det ble en svært så positiv La Liga-helg sett med norske øyne. Fredag hjalp Jørgen Strand Larsen Celta Vigo med å dra i land en uhyre viktig 1-0-seier mot tabelljumbo Almería. Óscar Mingueza scoret kampens eneste mål på et flott langskudd, og det var ellers lite å utsette på at poengene ble igjen i Vigo. Almería har 11 kamper på seg til å unngå å gå gjennom en hel sesong uten en eneste trepoenger.

  Men, det var Strand Larsens landsmann, Alexander Sørloth, som stakk av med de fleste overskriftene i de spanske storavisene denne helgen. Søndag tok hans Villarreal imot bunnlaget Granada, og den trønderske kraftspissen var ikke fornøyd før han hadde satt tre baller bak en stadig mer oppgitt Augusto Batalla i Granada-buret. Sørloths første La Liga-hattrick inspirerte Villarreal til 5-1-seier, som nå er ubeseiret i syv strake ligakamper, og er i sin desidert beste form for sesongen. Den 27. La Liga-runden avsluttes i kveld med baskerderbyet Osasuna – Alavés. Kampen kan ses på TV2 sine plattformer.

  Resultater La Liga 27. runde

  • Celta Vigo – Almería 1-0
  • Sevilla – Real Sociedad 3-2
  • Rayo Vallecano – Cádiz 1-1
  • Getafe – Las Palmas 3-3
  • Valencia – Real Madrid 2-2
  • Villarreal – Granada 5-1
  • Atlético Madrid – Real Betis 2-1
  • Mallorca – Girona 1-0
  • Athletic Bilbao – Barcelona 0-0
  • Osasuna – Alavés spilles mandag kl. 21:00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen