More

  Dagens oddstips: Island – Bosnia

  ISLAND – BOSNIA: Vinn eller forsvinn for Bosnia i kveld.

  Island – Bosnia

  Kveldens kamp på Sagaøya representerer Bosnias siste håp i å henge seg på kampen om en EM-billett. For Islands vedkommende er EM-drømmen over etter å ha tapt fire av de dem første kampene.

  Dagens Oddstips: Island - Bosnia Jon Dagur Thorsteinsson Island Island - Bosnia
  Jon Dagur Thorsteinsson Og Island Har Ikke Fått Det Til Å Stemme I Em-Kvalifiseringen.

  Dagens utgave av Island er en langt svakere utgave enn det laget som sjarmerte et helt kontinent på sin ferd til kvartfinalen i EM 2016, og har per dags dato ingenting i et mesterskap å gjøre. Den eneste seieren de kan vise til i denne kvalifiseringen, er 7-0-seieren mot enda mer hjelpeløse Liechtenstein, men har samtidig ytt atskillig bedre motstand hjemme i Reykjavik enn på sine reiser.

  LES OGSÅ: August-kåringene i EFL

  Islands to hjemmekamper i denne EM-kvalifiseringen har endt med ettmålstap mot Slovakia og Portugal, og i kveld er det Bosnia som gjester Sagaøya. EM-håpet for gjestene henger også i en tynn tråd, etter at bosnierne har plukket opp bare to seirer, men kan med triumf i kveld tenne et ørlite håp om i alle fall play-off. Overbeviste på ingen måte da de slo vesle Liechtenstein 2-1 i fredagens hjemmekamp, der evigunge Edin Dzeko scoret sitt 65. landslagsmål.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,80
  • U 3,10
  • B 2,45

  Vårt Tips

  • Ettmålsseier til Bosnia
  • Odds: 3,80

  Bosnia vant det omvendte oppgjøret 3-0, og har desidert mest å spille for her. Vi tror motivasjonen gjør at de reiser fra Sagaøya med en knepen ettmålsseier i lomma.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen