More

  Cupen onsdag 12. juli: Vålerenga mot Brann

  Det er duket for de første kvartfinalene i cupen med Vålerenga mot Brann som kveldens desiderte høydepunkt.

  Fotballonsdagen kunne ikke startet spesielt mer dramatisk enn da Geir Bakke meldte sjokkovergang fra Lillestrøm til Vålerenga på morgenkvisten. Det gjør ikke kveldens to første kvartfinaler noe mindre spennende, siden nettopp Vålerenga skal i aksjon i kveld. VIFs hjemmemøte med Brann kommer imidlertid for tidlig for den nye Vålerenga-sjefen, og det er midlertidig trener Jan Frode Nornes som får kveldens treneransvar mot bergenserne.

  Vi har kommet godt i gang med relanseringen av Tipsfondet, og kan i løpet av den første snaue uken vise til et overskudd på over 2500,-. Vi håper selvsagt å kunne plusse på kontoen i kveld og byr på spill både i Molde mot Sarpsborg 08 og i Vålerenga mot Brann!

  Molde mot Sarpsborg 08

  Molde begynner omsider å ligne på seg selv igjen, etter en trøblete start på sesongen. Norges beste kontringslag fikk god bruk for overgangene sine i helgens 2-0-seier mot Brann. Kristian Eriksen ga moldenserne ledelsen, før Veton Berisha endelig scoret sitt første seriemål for klubben, fem minutter på overtid. Her er også suspenderte Ola Brynhildsen tilbake. Molde har 3-1-0 på sine fire siste i cup og serie, og var også bare minutter unna å få med seg seieren i bortekampen mot serieleder Bodø/Glimt for ti dager siden.

  Det Er Duket For De Første Kvartfinalene I Cupen Med Vålerenga Mot Brann Som Kveldens Desiderte Høydepunkt.
  Kristian Eriksen Og Molde Blir Klare Favoritter I Kveld.

  Sarpsborg 08 fortsetter å svinge voldsomt i prestasjoner og resultater. De har brukt de siste ukene på å slå Rosenborg 3-0 og Sandefjord 6-1, men leverte årsverste i helgens serierunde, da de tapte 2-5 borte mot Strømsgodset. Det stod 3-2 til drammenserne etter halvspilt førsteomgang i den elleville fotballkampen, men holder fremdeles sjetteplassen i Eliteserien. Slo Sogndal knepent 4-3 på Fosshaugane Campus i forrige cuprunde.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,70
  • U 4,00
  • B 4,30

  Vålerenga mot Brann

  Geir Bakke er den altoppslukende nyheten i Vålerenga om dagen, men det er altså Jan Frode Nornes som skal lede klubben i kveldens kvartfinale mot Brann. Nornes debuterte med flott 5-0-seier i forrige cuprunde mot Stjørdals-Blink, men fikk det vesentlig tøffere i de påfølgende seriekampene. Tapte først 1-2 hjemme mot Viking, og i helgen var Vålerenga heldige som fikk med seg 0-0 borte mot Tromsø. Kan imidlertid gi et voldsomt løft at de har fått kloa i treneren til erkerivalen.

  Det Er Duket For De Første Kvartfinalene I Cupen Med Vålerenga Mot Brann Som Kveldens Desiderte Høydepunkt.
  Vi Tror Stefan Strandbergs Vålerenga Får Det Tøft Mot Brann.

  Brann er som kjent regjerende cupmester, men en tynn tropp har begynt å kjenne belastningen i det siste. Har vunnet bare én av de fire siste i Eliteserien, og alt bråket rundt kaptein Sivert Heltne Nilsens fremtid i klubben har tappet unødvendig mye energi. Tapte sågar fortjent 0-2 borte mot Molde sist i et nokså fortjent nederlag. Hadde imidlertid ingen problemer borte mot Brattvåg i forrige runde, og vant hele 7-1.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,95
  • U 3,80
  • B 2,15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen