More

  -Costa vil brekke ben for å vinne

  Wolves har bare vunnet én ligakamp denne sesongen, og tre scoringer fra første syv Premier League-kamper forteller noe om hvor skoen trykker som mest. Spissduoen Raul Jimenez og Sasa Kalajdzic er skadet, og i deres fravær har ikke Wolves hatt spisser tilgjengelig.

  Tidligere Chelsea-angriper Diego Costa er hentet ut av «pensjonisttilværelse», og manager Bruno Lage håper og tror 33-åringen kan tilføre laget manglende tøffhet i og rundt motstanderens sekstenmeter.

  -Diego er en spiller jeg ønsket å hente hit allerede da jeg kom. Nå er han på plass, og han vil gi oss ny offensiv tyngde. Han er en type spiller som ikke nøler med å brekke ben for å vinne, og dette er mentaliteten vi trenger i laget nå, sier Lage til lokal presse i Wolverhampton.

  Costa spilte sist kamp for brasilianske Atletico Mineiro i januar, og har langt frem til toppformen. Etter intensiv oppkjøring håper man uansett at spissen skal få spilletid i helgens bunnoppgjør mot tabellnabo West Ham.

  Inkludert avslutningen på forrige sesong har Wolves bare vunnet én av siste 14 kamper. Bataljen mot West Ham vil kunne bli avgjørende for Lages fremtid på Molineux.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen