More

  Charlton – nå uten dansk dynamitt  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Igjen er det nye tider på The Valley, og denne gang har vi troen  

  Danske Thomas Sandgaard ble aldri en suksess i Charlton. Rockestjernen kom inn med store ord og drømmer, men fant raskt ut at det ikke var bare bare å drive en fotballklubb på nivå tre i England. Etter en lang og trå prosess kunne fansen endelig slippe jubelen løs da de nye eierne i SE7 Partners hadde gjennomført kjøpet. Tidligere Sunderland-eier Charlie Methven og banksjef Edward Warrick står registrert som direktører i SE7 Partners Limited og var tidlig ute med å berolige fansen om at de positive tonene som har vært i sommer skal fortsette.  

  Vi må vite hva som skjer  

  Det var den gjentagende kritikken fra manager Dean Holden gjennom vinteren og våren. Frustrasjonen lyste fra lysluggen da temaet dukket opp etter hver kamp. Han maktet til slutt å sikre klubben en tiendeplass uten at det skapte stor jubel fra en fanskare som hadde sett seg lei av sesonger som var ferdigspilt før desember var omme. Charlton tar nå fatt på sin fjerde sesong i League One uten at de i noen av de foregående sesongene har vært i nærheten av å oppnå målsetningen om topp seks.  

  Les også: Tabelltips League One

  En sommer som gir optimisme hos Charlton 

  Charlton sikret seg tidlig en av sommerens heteste spiss i Alfie May fra Cheltenham. Det er en spisstype Charlton har savnet – og som kan score de mest vanvittige mål om han har dagen. Sammen med Chuks Aneke og Corey Blackett-Taylor er det plutselig langt flere strenger å spille på for et lag som ikke har flommet over med scoringer de siste årene. Med spisskjøp på plass gikk Holden raskt over til å forsterke seg i de bakre ledd med keeper Harry Isted tidlig inn. 26-åringen var en av ligaens beste keepere på utlån fra Luton til Barnsley i fjor, men gjorde ikke nok til at Luton ville satse videre på han i Premier League.  

  Dean Holden Har Fått Frem Troen Hos Charlton
  Manager Dean Holden Får Skryt

  Charlton øyner håp under Dean Holden og hans gode poengfangst på sine første 25 kamper. Holden har samlet en splittet fan-gruppe som følte avstanden mellom klubb og fans ble større og større under de tunge årene de har gjennomgått. Når klubben har holdt på de største stjernene i Miles Leaburn, Scott Fraser og George Dobson i tillegg til de strålende signeringene som May og Panutche Camara er det ikke rart troen er tilbake.  

  Om de nå har klart å erstatte Crystal Palace-lånet Jesurun Rak-Sakyi og om Miles Leaburn holder seg skadefri kan dette fort bli deres beste sesong på lenge. Klubben som alltid får frem nye talenter har i år også de rutinerte og League One-klare spillerne på plass, med kaptein George Dobson fremst i rekken. Og kanskje er det talentene Deji Elerewe eller Zach Mitchell som står frem som de nye store stjernene på The Valley i sesongen 2023/24.  

  Topp seks er uansett innenfor rekkevidde. For første gang på lenge.  

  1.serierunde i League One endte med Charlton-seier etter seiersmålet til kaptein George Dobson.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen