More

  Championship-runden oppsummert

  Før kampen mellom Blackburn og Hull er ferdigspilt vel og merke

  Sheffield United tok et stort sprang mot direkte opprykk da de snudde 0-1 til 4-1 i hjemmemøte med Cardiff i det som er deres første av i alt fire strake hjemmekamper. Vi blir ikke overrasket om opprykket feires på Bramall Lane før april måned er omme.

  Luton tok tilbake tredjeplassen etter at Middlesbrough fikk låne den i 20 timer. To scoringer i andreomgangs to første minutter fra forrige sesongs Barnsley-spisser sørget for 2-0 og tre poeng borte mot Rotherham. Carlton Morris og Cauley Woodrow rykket begge ned fra Championship våren 2022 og kan våren 2023 oppleve opprykk fra Championship.

  Play off-duellene lever i beste velgående og i dag møttes to av dem til et durabelt oppgjør. Millwall gikk seirende ut med 2-0 over Preston, og etter fire kamper uten scoring var det ikke overraskende at det var Tom Bradshaw og Zian Flemming som stod for scoringene i dagens oppgjør. Millwall beholder dermed femteplassen og har tre poengs luke ned til lagene utenfor play off.

  Der tok både Coventry, Sunderland, WBA og Watford sterke seiere som gjør at de fortsatt ikke trenger å starte planleggingen av sommerferien. Jayson Molumby ble helten for et skadeplaget WBA med sine to scoringer i oppgjøret som ble snudd til 2-1. Viktor Gyökeres scoret to av målene for Coventry i deres 3-0 seier over QPR og i Sunderland var det selvsagt Amad som ble den store helten med sin 2-1 scoring over Birmingham i det 75 minutt.

  Blackburn møter Hull 20.45 og kan med seier eller uavgjort klatre tilbake på sjetteplassen som Coventry nå innehar.

  I bunnen er det fortsatt tett som hagl. Reading tok et sterkt poeng i det målløse oppgjøret mot Burnley og klatret opp på 42 poeng. Det er fortsatt under streken men bare på dårligere målforskjell enn Cardiff. Et poeng høyere ligger QPR og Huddersfield som er langt fra trygge etter sine tap mot Coventry og Swansea i dag.

  Blackpool fikk og fornyet håp da de slo Wigan 1-0 i den virkelige bunnkampen. Jerry Yates scoring etter bare to minutter ble den avgjørende scoringen som sendte badebyen opp på 38 poeng. For Wigan ser retur til League One uunngåelig ut.

  Allerede tirsdag ventes en ny runde. Alt om den får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen