More

  Forsterkninger til Championship

  Stoke, Bristol City, Coventry og Southampton er noen av lagene som har har forsterket seg kraftig i The Championship denne uka, og en sogndøl nærmer seg.

  Etter tre serierunder er det flere lag som har sett sine styrker og mangler i troppen. Noen av hullene er derimot blitt tettet denne uken, der Stoke City fortsetter sitt imponerende sommervindu med to nye signeringer.

  Stoke med nummer 12 og 13

  Andre Vidigal har allerede startet sesongen på ypperlig vis. Det samme hadde flere av de andre elleve signeringene også. Alex Neil har denne uka hentet inn to høyrekanter på to dager. Mehdi Leris kommer fra Sampdoria på en treårskontrakt i tillegg til 19 år gamle Nikola Jojic på en fireårskontrakt fra Serbiske FK Mladost Lucani. Sistnevnte var involvert i 15 scoringer på 40 kamper for klubben som endte tredje sist i den serbiske ligaen forrige sesong.

  Trolig er klubben ferdighandlet, og om dette ikke får laget opp fra den normale 12-plassen de har siktet seg inn på de siste årene vil deres manager trolig leve farlig.

  Glede i Bristol City – Skuffelse hos WBA

  Taylor Garnder-Hickman tar et låneopphold i Bristol City denne sesongen. Den talentfulle 21-åringen kommer fra WBA der han har spilt over 60 kamper de siste to sesongene. Midtbanespilleren er en potet som også ble brukt mye på begge backposisjonene til WBA forrige sesong. En strålende signering for Bristol City, men en skuffende overgang for WBA-fansen som ser nok et talent forlate klubben.

  Southampton forsterker midtbanen med en sogndøl?

  Tilbake Til Championship Og Russell Martin For Flynn Downes.
  Flynn Downes Klar For Spill Hos Sin Gamle Manager

  Flynn Downes gjenforenes med Russell Martin i Southampton. Han storspilte for den nye Saints-manageren i Milton Keynes og Swansea før overgangen til West Ham. i London-klubben har det ikke gått helt etter planen og dermed venter et utlån hos Southampton for resten av sesongen. En spiller som på sitt beste fort kan bli en av ligaens aller beste spillere denne sesongen, om han finner tilbake til gamle takter vel og merke.

  I tillegg florerer ryktene om at Johan Hove er på vei til England og The Saints. Sogndølen som reiste fra Strømsgodset til Groningen i Nederland er på flyttefot igjen. Etter nedrykket i Nederland ble det tidlig klart at hans imponerende spill ville føre til salg, og nå kan altså Championship bli hans neste liga. Både VG og Sogn Avis har meldt at en overgang nærmer seg kraftig for den 22 år gamle midtbanespilleren.

  Svenske fra Brighton til Coventry = suksess?

  Forrige gang en svenske gikk fra Brighton til Coventry endte det med scoringsfest og tidenes største salg. Salget av Victor Gyokeres i sommer har gitt The Sky Blues en fantastisk sommer, og nå prøver de seg i Brighton igjen. Yasin Ayari kommer på lån og den svenske midtbanespilleren på 19 år blir betegnet som et stort talent. Kanskje kan han fylle noe av tomrommet etter Gustavo Hamer som gikk til Sheffield United.

  Ikke Championship, men….

  Apropos Sheffield United. De hentet i dag Cameron Archer fra Aston Villa. Spissen som de siste to årene har nytt stor suksess på lån i The Championship med Preston og Middlesbrough skal nå endelig få sjansen i Premier League.

  Og apropos Premier League. Burnley signerer spillere og de har et medieteam som herjer. Sjekk ut de aller beste videoene – inkludert gårsdagens Barbie – her.

  Fikk du og med deg den pengegivende helgen våre tips gav? Bli medlem så får du også muligheten til å sikre deg 37 år med Tipsbladet-abonnement betalt ned på en helg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen