More

  Championship: Leeds-comeback i Farke-returen

  Vi har oppsummert dagens Championship-runde, med kompisduellen mellom Michael Carrick og Wayne Rooney og et Farke-comeback i fokus.

  Runde 12 skulle startet med Rotherham – Ipswich fredag kveld, men stormen som har herjet i England de siste dagene satte en effektiv stopper for det oppgjøret. Runden ble derfor kickstartet med Preston sitt møte mot managerløse Millwall som tidligkamp. Danske Mads Frøkjær-Jensen styrte galant inn ledermålet for hjemmelaget etter bare to minutter, men Zian Flemming ordnet 1-1 etter halvtimen med utsøkt forarbeid og påfølgende skudd i lengste kryss. Den fartsfylte førsteomgangen ble erstattet med en traust andreomgang og oppgjøret endte 1-1.

  Michael Carrick 1-0 Wayne Rooney

  Michael Carrick 1-0 Wayne Rooney
  Wayne Rooney Tilbake I England.

  Wayne Rooney debuterte som manager for Birmingham i dagens bortekamp mot hans gamle lagkompis fra Manchester United i Michael Carrick. Hans Middlesbrough stod med fire strake seiere, men til tross for en annullert Isaiah Jones-scoring så dette ut til å ende opp med broderlig fordeling av poengene.

  Tre minutter før full tid skulle derimot Rooney få svi. Sommersigneringen Morgan Rogers ordnet tre poeng til Middlesbrough da han få sekund etter å ha sendt av sted en forferdelig pasning kunne banke inn seiersmålet på Riverside. Boro er nå bare to poeng unna topp seks der Leeds, Preston, Southampton og Sunderland befinner seg.

  Fantastisk Leeds-comeback i Farkes retur

  Daniel Farke tok turen til Carrow Road for et møte med sitt gamle lag, Norwich City. Klubben han sendte til Premier League ved to anledninger ledet 2-0 til pause etter at Shane Duffy stanget inn 1-0 før Gabriel Sara doblet. Sistnevntes mål var av høy klasse da han driblet seg forbi fire Leeds-spillere innenfor en kvadratmeter før han banket ballen i nettet.

  Daniel Farkes retur til Carrow Road så ut til å bli en grufull affære til tross for at de i store deler var det beste laget, men etter timen skulle Shane Duffy score i eget nett også, og dermed gi håp, da han på klumsete vis kneet Daniel James sitt innlegg i nettet.

  Leeds fikk blod på tann og plutselig ble 1-2 til 3-2 for Leeds. Crysencio Summerville ble nemlig den store helten i dette fantastiske comebacket. Først ordnet han 2-2 med en fantastisk avslutning som curlet i lengste hjørnet fra 18 meter. Avgjørelsen kom fem minutter før full tid på en typisk Farke-kontring under Leeds med Summerville sitt fantastiske løp og avslutning i lengste korthjørnet.

  En fantastisk retur for Daniel Farke og et fantastisk comeback for Leeds United som nå klatret opp til tredjeplass på tabellen. De ligger elleve poeng bak Leicester som imponerte igjen da de snudde 0-1 til 3-1 borte mot formlaget Swansea.

  Er det slutt for Gareth Ainsworth?

  Bunnkampen borte mot Huddersfield var en kamp Ainsworth og hans QPR ikke hadde råd til å tape. Derfor passet det utrolig dårlig at Jack Rudoni trillet inn 2-0 før kvarteret var spilt. Jake Clarke-Salter ga håp om poeng med sitt hodestøt like før pause, men en målløs andreomgang så Darren Moore ta sin første trepoenger for sin nye klubb. QPR blir liggende på 22 plass med bare Rotherham (ikke spilt) og Sheffield Wednesday bak seg. Sistnevnte tapte 0-1 i Danny Roehl sin managerdebut grunnet Yaser Asprilla sin sene scoring for Watford.

  Resultater og tabell Championship

  • Rotherham – Ipswich (utsatt)
  • Preston 1-1 Millwall
  • Blackburn 1-0 Cardiff
  • Huddersfield 2-1 QPR
  • Middlesbrough 1-0 Birmingham
  • Hull 1-2 Southampton
  • Watford 1-0 Sheffield Wednesday
  • WBA 0-0 Plymouth
  • Norwich 2-3 Leeds
  • Bristol City 1-0 Coventry
  • Stoke 2-1 Sunderland
  • Swansea 1-3 Leicester

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen