More

  Herlig Old Farm – Men Ipswich må vente videre

  Ipswich var storfavoritter i det første Old Farm siden 2019, men en unggutt i gult stoppet festen i det som ble en forrykende fotballkamp.

  Tidligkamp i The Championship lørdag, og denne helgen var det en skikkelig godbit. Ipswich og Norwich møttes for første gang til The East Anglian derby i 1902, og seirene fra de totalt 108 møtene er veldig jevnt fordelt. Nå har imidlertid Ipswich en stund holdt hus på nivå 3, og lørdag ble derbyet i gang for første gang siden 2019. Bare fire spillere er igjen fra forrige møte, når Onel Hernandez, Kenny McLean og Grant Hanley fortsatt er i Norwich, mens Kayden Jackson er eneste gjenværende Ipswich-spiller.

  3-0 til Norwich endte det forrige møte, i det Norwich var på full fart mot Premier League og Ipswich på vei mot League One. Det er derfor hele 13 år siden sist gang traktorgutta har slått sine argeste rivaler. En rekke de var klar for å stanse i dag.

  Oppgjøret på Portman Road vart akkurat som ventet. Elektrisk stemning på tribunen og harde dueller på banen. Hjemmelaget tok kommando, men det var først etter 17 minutter det smalt skikkelig. Et typisk Ipswich-angrep bakfra endte med en strålende avslutning fra Wes Burns som ble blokkert på streken. Hjemmelaget holdt liv i ballen og Nathan Broadhead tråkket seg elegant gjennom hele den gule muren men alene med keeper Gunn sendte han den uforståelig nok til side for mål. Samme mann var nærme få minutter senere, men avslutningen skrudde like utenfor stolpen.

  Les alt om resten av runden her

  Belønningen kom for Ipswich, men motsvar kom raskt

  Wes Burns fikk også ny svær sjanse, men fra 15 meter banket han ballen over Norwich-buret og nok en mulighet forsvant ut i sanden. Cpnor Chaplin var en av banens store spillere og herjet tidvis i sin frie rolle. Han skapte corneren som skulle gi uttelling. Broadhead jublet ellevilt for scoring etter at ballen etter hvert falt ned i foten på fire meters hold. BANG, 1-0.

  Jonathan Rowe er Norwichs nye stjerneskudd og etter 40 minutter skulle han stilne de elektriske i blått. Tre forsøk trengte han, den andre på et brassespark før han en tredje gang reiste seg opp fra bakken og på en kombinasjon av rar og vakker løftet ballen i en bue over Ipswich-keeper Václav Hladký.

  Rowe sjokkerte

  Norwich Sin Jonathan Rowe Leverte To Scoringer Og Muligheten Til Å Hysje På Ipswich-Fansen To Ganger.
  Jonathan Rowe Stilnet Hjemmefansen To Ganger

  Bare tre minutter ut i andreomgang hadde Norwich snudd kampen. Igjen var Rowe på plass etter at et langt innkast ble headet ned på høyrefoten. Og vipps hadde Rowe snudd kampen med sitt tiende mål for sesongen. Etter timen ble det derimot full fres igjen. Wes Burns fikk ballen av Chaplin og fra 16-meteren drillet han ballen i lengste hjørnet. Vakkert og 2-2.

  Etter 70 forrykende minutter ble det siste 20 minuttene et lite antiklimaks. Ipswich forsøkte, men kom seg ikke like lett til sjansene mot et lavtliggende Norwich. Dermed endte det med 2-2 og Ipswich fikk ikke tatt over tabelltoppen til tross for at de har like mange poeng (52) som Leicester.

  Ipswich må derfor fortsatt vente på sin første seier i derbyet. 13 års ventetid and still waiting.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen