More

  Champions League: Nytt Anfield-comeback?

  På dagen det er nøyaktig fem år siden Liverpool fullbyrdet snuoperasjonen mot Dortmund i Europa League og vant 4-3, er Liverpool avhengige av et nytt mirakuløst comeback i kveld for å avansere til semifinalen i Champions League.
  Klopps mannskap må hente opp Real Madrids 3-1-ledelse fra det første møtet for en drøy uke siden, men denne gang har ikke scouserne 50 000 hjemmefans i ryggen. 
  – Vi kan ikke ta det for gitt at vi kommer tilbake fra underlege hver gang. Du får ikke et nytt comeback bare fordi du har greid det tidligere, spesielt uten fans på stadion. Vi må lage vår egen atmosfære, og det er det vi vil gjøre. Vi har bare en mulighet hvis vi spiller god fotball her og nå, og det er det vi vil forsøke å gjøre. Det beste ville vært å være i en situasjon hvor vi ikke trenger å hente opp en ledelse, men det er det ikke mye vits i å snakke om nå, sier Klopp på pressekonferansen før returmøtet mot Real Madrid.
  Mens Liverpool har blitt godt vant til å spille uten sine beste midtstoppere tilgjengelig denne sesongen, har Real Madrid nå nylig måttet klare seg uten sine, Sergio Ramos og Raphaël Varane. Det har imidlertid gått aldeles strålende. Først slo de altså Liverpool 3-1 forrige uke, og i helgen gikk de seirende ut av El Clásico og vant 2-1. 
  – Denne gruppen har alltid stått sammen i motgang. Jeg skulle likt å ha alle tilgjengelig, men vi reiser med de vi har og ønsker å levere en god forestilling. Vi kommer ikke til å holde tilbake. Når Real Madrid entrer banen, akter vi å vinne, er Zidanes klare advarsel til kveldens hjemmelag.
  Zidane må unnvære den nevnte stopperduoen, samt Dani Carvajal og Lucas Vásquez. Liverpool har en rekke prominente spillere ute; Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joël Matip, Jordan Henderson, Divock Origi og Caoimhin Kelleher.
  Liverpool røk ut i åttedelsfinalen av Champions League forrige sesong, mot et annet Madrid-lag, Atlético. Real Madrid ble slått ut i samme runde, mot Manchester City. Liverpool har mer enn nok med å komme blant de fire beste i Premier League til tross for at de er regjerende mestere. Real Madrid kjemper en heseblesende kamp med Barcelona og Atlético Madrid om tronen i La Liga. I kveld gjelder imidlertid intet annet enn avansement til semifinalen, der Chelsea venter. 
  Kampodds
  Coolbet 1,98 – 4,13 – 3,53
  Norsk Tipping 1,92 – 3,75 – 3,40
  Unibet 1,97 – 4,00 – 3,70
  Liverpools fem siste
  RB Leipzig (h) 2-0 Champions League
  Wolves (b) 0-1 Premier League
  Arsenal (b) 0-3 Premier League
  Real Madrid (b) 3-1) Champions League
  Aston Villa (h) 2-1 Premier League
  Real Madrids fem siste
  Atalanta (h) 3-1 Champions League
  Celta Vigo (b) 1-3 La Liga
  Eibar (h) 2-0 La Liga
  Liverpool (h) 3-1 Champions League
  Barcelona (h) 2-1 La Liga
  Tipset
  Hjemmeoddsen virker underlig lav, spesielt med tanke på hvor mye bedre Real Madrid var enn Liverpool i det første oppgjøret. Borteoddsen på 3,70 er klart mest fristende.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen