More

  Champions League: Ny sisteplass for Premier League

  I tirsdagens Champions League-kamper endte som kjent Manchester United helt sist i gruppen sin og er dermed ferdig med europacup for året. Onsdag ventet åtte nye kamper og det ble til slutt Paris Saint-Germain og Porto som kunne slippe jubelen løs. Dermed er det bare å vente på trekningen som foretas førstkommende mandag.

  Gruppe E

  Atletico Madrid sikret gruppeseieren med 2-0-seier i avslutningskampen hjemme mot Lazio. Man tangerte samtidig klubbrekorden med 20 strake hjemmeseirer i alle turneringer. Full kontroll for spanjolene i den kampen som kunne vunnet med enda klarere margin. I den andre kampen i gruppen kunne Celtic endelig feire første Champions League-seier siden september 2017, men skottene endte uansett sist i gruppen.

  Gruppe F

  Dødens gruppe levde virkelig opp til ryktet sitt. Borussia Dortmund var allerede klar for sluttspillet og tok ledelsen i starten av 2. omgang. Da ledet også Newcastle mot Milan og Paris Saint-Germain var dermed utslått. Franskmennene utlignet imidlertid ved Warren Zaïre-Emery mens Milan kom tilbake i England. PSG trodde også de hadde vunnet gruppen da Kylian Mbappe scoret, men den ble annullert. Borussia Dortmund endte dermed opp som gruppevinner mens PSG tok 2. plassen på regelen om innbyrdes oppgjør mot Milan. Newcastle måtte på sin side ta til takke med sisteplass.

  Champions League
  Champions League: Ny Sisteplass For Premier League 3

  Gruppe G

  Tidligkamper i gruppe G der alt allerede var avgjort. Manchester City og RB Leipzig har som ventet vært suverene i denne gruppen og de gjorde igjen jobben onsdag med hver sin ettmålsseier. Micah Hamilton debuterte med scoring for gruppevinner Manchester City der Oscar Bobb også scoret og ble kåret til banens beste spiller.

  Champions League
  Champions League: Ny Sisteplass For Premier League 4

  Gruppe H

  Antwerpen kunne endelig feire sin første Champions League-triumf i det siste forsøket med 3-2-seier hjemme mot allerede sluttspillklare Barcelona. I den kampen fikk som ventet flere unggutter sjansen. Langt mer spenning var det i den andre kampen der Porto og Shakhtar Donetsk gjorde opp om den andre sluttspilbilletten. Det ble til slutt portugiserne som trakk det lengste strået med 5-3-seier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen