More

  Champions League: Kane tilbake for å plage Arsenal

  Arsenal trodde kanskje de var kvitt sin nemesis Harry Kane da han forrige sommer forlot Tottenham for Bayern München, men nå er han tilbake i Nord-London med ambisjoner om å kaste The Gunners ut av Champions League.

  30-åringen har scoret flere Premier League-mål mot Arsenal enn noen andre med totalt 14 scoringer, hvorav fem ble satt inn på Emirates Stadium – det høyeste antallet mål scoret av en ikke-Arsenal-spiller på dette stadionet.

  Innfrir i nytt land

  Harry Kane, Champions League
  Leverer: Harry Kane Leverer Varene I Ny Klubb, I Både Bundesliga Og Champions League

  Kane har hatt en rekordstart i Tyskland med imponerende 38 mål på sine første 37 kamper i alle turneringer. Han leder også suverent kampen om gullstøvelen i Europa, med 32 ligamål så langt denne sesongen. England-kapteinen er bare den fjerde spilleren som har nådd dette antallet mål i løpet av én Bundesliga-sesong, etter Bayern-legender som Gerd Müller og Robert Lewandowski og Dieter Müller fra Köln.

  Rekord i sikte, men ingen pokal

  Rekorden for antall mål i en Bundesliga-sesong tilhører Lewandowski, med 41 mål for Bayern i 2020-21-sesongen. For å slå denne rekorden, må Kane score 10 mål i løpet av de gjenværende seks kampene. Ingen umulighet.

  Kane er også toppscorer i Champions League denne sesongen, og dette er også hans siste mulighet til å vinne noe med Bayern denne sesongen. Etter ti troféløse sesonger i Tottenham, var det forventet å umiddelbart dryppe pokaler etter overgangen til den tyske mesterskapsgrossisten. Den gang ei. Han gikk til et lag som hadde vunnet 11 strake Bundesliga-titler, men de ligger nå 16 poeng bak lederne Bayer Leverkusen, med seks kamper igjen å spille. Allerede søndag kan det være avgjort, til Leverkusens fordel.

  Les også: Nye minuspoeng til Everton

  -Vi frykter ingen

  Kane er tilbake i Nord-London, men Arsenal frykter ikke den tidligere Tottenham-angriperen når de gjør et forsøk på å nå en første semifinale i Champions League på 15 år.

  Martin Ødegaard, Champions League
  Tror På Seg Selv: Martin Ødegaard Og Arsenal Frykter Ingen

  -Han er en veldig god spiller, og vi kjenner naturligvis hans kvaliteter i boksen. Vi respekterer ham, men frykter ingen. Vi er trygge på våre egne kvaliteter, sier Arsenal-kaptein Martin Ødegaard til engelsk presse før kveldens Champiosn League-batalje.

  Arsenal – Bayern München

  Emirates, tirsdag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1,65 – 3,90 – 4,80

  Champions League
  Champions League: Kane Tilbake For Å Plage Arsenal 4

  Champions League-spillet:

  H-oddsen er beskjeden. Oddsen på Kane-scoring (3,25) er fristende, statistikken tatt i betraktning. Det samme kan sies om 4,10 i odds på at Ødegaard bidrar med assist. Vi prøver en hundrelapp på den siste av dem.

  Arsenal kommer rett fra trygg hjemmeseier mot Luton, topper Premier League-tabellen og Mikel Arteta kan plukke sin førsteellever fra øverste hylle. Jurrien Timber er fortsatt skadet, men for øvrig er stallen intakt.

  Gjestene fra München sliter noe mer.  Thomas Tuchel må klare seg uten Sacha Boey, Bouna Sarr, Tarek Buchmann og Noel Aseko-Nkili, mens også Manuel Neuer, Leroy Sane, Kingsley Coman, Aleksandar Pavlovic og Noussair Mazraoui er usikre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen