More

  Carrick bekreftet Boro-boss

  Allerede tidlig forrige uke sto det klart at Michael Carrick ville bli ny manager i Middlesbrough, og mandag ettermiddag ble den dårlig skjulte hemmeligheten bekreftet.

  -Jeg spilte for Middlesbrough i mine yngre dager, og da er det naturligvis en veldig spesiell følelse å nå komme hjem. Jeg er selv født og oppvokst i denne landsdelen, og vet utmerket godt hvor mye fotball betyr for de som bor her. Det er en ære å nå skulle være en del av entusiasmen rundt klubben, sa Carrick da han ble presentert.

  Tidligere Middlesbrough-spiller – og manager Jonathan Woodgate blir Carricks assistent, og duoen debuterer på sidelinjen når Boro kommende helg møter Preston North End på Deepdale. Dette blir klubbens sjette manager siden nedrykket fra Premier League i 2017, og assistent Woodgate er én av de seks.

  Middlesbrough var før sesong tippet å skulle utfordre om direkte opprykksplass, men sesonginnledningen har vært svært skuffende. Etter bare to seirer fra første elleve kamper ble Chris Wilder sparket, og bare to av seks kamper siden da har blitt vunnet. Før helgens runde har Middlesbrough bare to lag bak seg på Championship-tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen