More

  Carlisle – Bradford City

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Carlisle – Bradford City (0-1)

  Rekordstort oppmøte da Bradford sikret seg et lite forsprang før returen i Carlisle 

  Den enkleste ruten fungerte for Bradford i hjemmemøtet med Carlisle. Lang ball opp til Andy Cook som knuste sine rivaler i duell og plutselig var Jamie Walker klar til å sette ballen i mål da han ble spilt gjennom. Dermed endte det 1-0 til hjemmelaget i denne semifinalen også. Mark Hughes var både stolt og fornøyd med det laget hans viste fremfor tidenes høyeste tilskuertall i en semifinale i League Two. De 20 575 tilskuerne fikk derfor fortjent skryt. 

  -Publikum var fantastiske. De skal ha en stor del av æren for at vi vant dette oppgjøret. De kjempet sammen med oss i alle 50-50 dueller og jeg elsket bruset som oppstod for hver takling vi vant. Nå håper vi de får oppleve en ny tur til Wembley og et fortjent opprykk til League One, avsluttet Mark Hughes.  

  Carlisle - Bradford City: 
Jamie Walker Jubler For Scoringen Som Setter Bradford City I Førersetet.
  Jamie Walker Jubler For 1-0 Scoringen I Første Oppgjøret.

  Fort Brunton Park?

  Fortet på Brunton Park slo sprekker mot slutten av sesongen. I de fem siste kampene mot topp åtte ble det to tap og tre uavgjorte for Paul Simpsons mannskap. Det siste laget fra topp åtte som ble slått på Brunton Park var faktisk lørdagens motstander, Bradford. Paul Huntington scoret seiersmålet i oppgjøret som var så sent tilbake som Boxing day og året var fortsatt 2022.  

  -De leder og de er i førersetet, men hjemme på vårt eget gress er det ikke en fordel. Vi er klar for å ta opp jakten, sa en positiv Simpson etter oppgjøret.  

  Og positive toner trenger de om de skal ta seg til Wembley for første gang siden de møtte Brentford – som de slo – i EFL-trophy i 2011. Carlisle har på sine tre siste play off-semifinaler aldri tatt seg videre til finalen, men det er klart Simpson er positiv når man vet at han var den forrige manageren som rykket opp med Carlisle da han i 2005 og 2006 tok laget fra National League til League One.  

  Må stoppe Owen Moxon, igjen

  Vi gav Carlisle-spilleren fortjent spalteplass før første oppgjør, men han ble i 60 minutter fulgt som en klegg av ringrevene Adam Clayton og Richard Smallwood. 34 og 32 år med erfaringer fra klubber som Middlesbrough, Leeds, Blackburn og Hull tok seieren mot gutten som i fjor spilte semiprofesjonell fotball for skotske Annan Athletic. Men 25-åringen fikk styre showet den siste halvtimen og fikk da vist hvor viktig han blir å stoppe i returkampen også. I det øyeblikket de aldrende ringrevene viste slitne kropper var Moxon i en klasse for seg på Valley Parade, og det kan fort skje igjen på Brunton Park. 

  Carlisle – Bradford City vil se rekordstort oppmøte i en play off-kamp. Deres forrige rekord fra 2008 var på 12 873 tilskuere da Carlisle tok imot Leeds United i play off til League One, et oppgjør hjemmelaget tapte 0-2. Til dagens oppgjør er det allerede solgt over 12 500 tilskuere, med over 1800 av dem fra Bradford.

  Carlisle – Bradford City: Tipset

  • Uavgjort
  • 3.10 i odds hos Norsk Tipping

  Tipset om hjemmeseier til 2.10 i odds hos Norsk Tipping gikk inn i det første oppgjøret mellom Carlisle – Bradford City. Denne gangen er det uavgjort som frister mest, i det som trolig blir en langt åpnere kamp. Hos Norsk Tipping står uavgjort til 3.10 i odds, men kanskje er hjemmeseier til 2.05 sikrere? Vi tror det blir en jevn batalje og føler oss ikke sikre på at Bradford gir fra seg det lille forspranget sitt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen