More

  Cádiz – Barcelona

  Cádiz – Barcelona
  Torsdag 23. september kl. 22:00
  Nuevo Mirandilla
  TV: TV2 Sport 1
  Odds:
  H: 5,60
  U: 4,20
  B: 1,63
  Odds fra Coolbet.
  Vårt tips: B
  Fjorårets sensasjonslag, Cádiz, tok sin første seier for sesongen forrige fredag, da de tok en sterk borteseier mot Celta Vigo og 2-1. Antony Lozano og Alfonso Espino scoret målene for Los Piratas, og Cádiz tok seg dermed opp fra nedrykksstreken. Spissen Álvaro Negredo har sagt han allerede har lagt merke til at motstanderne deres betrakter dem med langt mer seriøse øyne denne sesongen etter en strålende forrige sesong, og det har gjort det vanskeligere for Cádiz.
  Vanskelig har det også vært for Barcelona. Mandag gikk de mot sesongens første tap mot Granada, og på stillingen 0-1, visste ikke Ronald Koeman annen råd enn å sette midtstopper Gerard Pique som spiss og pumpe innlegg inn i buksen. Det betalte seg imidlertid til slutt, da en annen midtstopper, Ronald Araújo, utlignet på hodet i det 90. minutt. Det svake resultatet og forestillingen legger ytterligere press på Ronald Koeman som trenger en seier i kveld. 
  Barcelona mangler Alejandro Baldé, som ble skadet mot Granada, og en rekke andre spillere, men stjerneskuddet Ansu Fati nærmer seg sin etterlengtede retur. Det spekuleres i at juvelen kan bli klar til helgens oppgjør mot Levante.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen