More

  Derby County trøbler hjemme

  Paul Warne og Derby County har fått en tøff start på hjemmebanen. I går ble det nok et tap i nok en skuffende forestilling.

  Etter tre serierunder ligger Bolton fortsatt på topp, med bedre målforskjell enn de to andre algene som også har tatt full pott. Bolton avgjorde oppgjøret mot Fleetwood i løpet av kampens første 34 minutter etter hattrick av Victor Adeboyejo – som bare brukte tre touch totalt på sine tre scoringer. Peterborough lå an til poengtap, men snudde 0-1 til 3-1 mot Barnsley på Oakwell. Jonson Clarke-Harris var tilbake i startoppstillingen og takket for det ved å sette 2-1 scoringen i det som ble en råsterk borteseier.

  Stevenage står også med ni poeng av ni mulige etter at de slo Cambridge 2-1 på bortebane. Elias Kachunga trodde han hadde sikret hjemmelaget ett poeng, men bare minuttet senere dukket supersub Jamie Reid opp igjen og sikret tre nye poeng for nykommerne.

  Boltons hattrickhelt sine tre touch kan du se her.

  Pride Park fungerer dårlig for Derby County

  1-2 mot Wigan i serieåpningen. 0-2 mot Blackpool i ligacupen. 1-2 mot Oxford United tirsdag kveld. Det er resultatene hjemmefansen på Pride Park har fått levert av Derby County til nå denne sesongen. I går leverte hjemmelaget 80 begredelige minutter før de fant ut at de også kunne spille god fotball. Innen den tid hadde Oxfords helt fra helgen, Mark Harris puttet to bak nettet til Joe Wildsmith. Derby County reduserte ved Martyn Waghorn like før full tid, men til tross for syv tillagte minutter klarte de ikke å presse inn utligningen, til tross for massivt press.

  En enorm opptur for Oxford United som i går viste hvorfor vi har tro på mannskapet til Liam Manning denne sesongen. For Paul Warne og Derby County er det lite som tyder på at vårt tabelltips skal gå i oppfyllelse.

  Bristol Rovers har noe på gang

  Joey Barton leverte nok en strålende kamp da de kunne juble for tre poeng borte mot Charlton. I en tett og jevn kamp mellom to gode lag lå det lenge an til poengdeling etter at Daniel Kanu hadde utlignet Scott Sinclairs scoring med femten minutter igjen på klokka. Men åtte minutter på overtid dukket Luke McCormick opp og sikret tre poeng med denne perlen.

  En drømmestart på sesongen for Bristol Rovers spillemessig, og helt fortjent at laget endelig tok sin første seier. I tre tøffe kamper kunne de fort stått med full pott. Her har vi en outsider som har noe stort på gang.

  Det løsnet for Wycombe

  Etter en grusom start på sesongen kunne Matt Bloomfield endelig juble for tre poeng da Leyton Orient ble slått 3-2. Joe Low måtte sende hjemmelaget i ledelsen to ganger, og selv om Daniel Happe ble utvist for Leyton Orient etter 50 minutter var de nær å få 3-3 i sluttminuttene. For Ruel Sotiriou sin 2-3 redusering få minutter før slutt skapte kaos, men Wycombe rodde i land tre poeng i nok en kamp som viste deres defensive problemer.

  Reading tok også sin første trepoenger for sesongen da Cheltenham ble slått 1-0. Selvmålet til Will Ferry ble kampens eneste scoring, og sørget dermed for at ett av våre spilltips gikk inn denne kvelden.

  Tv-redning i tv-kampen

  Portsmouth vs Exeter var den utvalgte tv-kampen, og fremfor 18 000 feststemte på Fratton Park var det to gode lag som stod for underholdningen. Pompey var det klart beste laget de første 45 uten at de fikk uttelling. Etter 70 minutter kom derimot kampens eneste scoring ved Colby Bishop som tverrvendte og banket ballen i nota. Exeter trodde de reddet et poeng på overtid, men da dro Pompey-keeper Will Norris opp med en refleksredning som sjokkerte oss alle, inkludert han. To sekunder senere forstod han at ballen ikke gikk i mål – og kunne da juble hemningsløst. Tre nye poeng for nye Pompey. Er dette året?

  Resultater League One

  • Blackpool 0-0 Port Vale
  • Bolton 3-1 Fleetwood
  • Shrewsbury 2-1 Burton
  • Wycombe 3-2 Leyton Orient
  • Carlisle 1-1 Wigan
  • Barnsley 1-3 Peterborough
  • Charlton 1-2 Bristol Rovers
  • Derby County 1-2 Oxford United
  • Northampton 2-2 Lincoln
  • Cambridge 1-2 Stevenage
  • Reading 1-0 Cheltenham
  • Portsmouth 1-0 Exeter

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen