More

  Brighton på rekordjakt

  Det er nå spilt 26 strake Premier League-kamper som har inneholdt scoringer, og det er godt håp om nettsus også kvelden etter at Erling Braut Haaland skrev Premier League-historie.

  Brighton har scoret mål i sine siste ni ligakamper, og kommer rett fra overbevisende 6-0-seier hjemme mot Wolves. United mangler på sin side bare to nettkjenninger på å runde 100 scoringer for sesongen.

  Begge kveldens aktører jakter plass i Europa. Brighton har siktet innstilt på 5.plass som gir Europa League, mens Manchester United fortsatt har Champions League-plass i sin hule hånd. Ten Hags men har imidlertid sultne utfordrere i bakspeilet, og kan ikke tillate seg hvileskjær i innspurten.

  Brighton – Manchester United
  Amex Stadium
  Torsdag 21.00

  Brighton er nede på 8.plass på Premier League-tabellen, men har likevel godt håp om europacupspill neste sesong. The Seagulls har flust med kamper til gode på lagene foran seg på tabellen, og med full pott fra hengekampene passerer man både Villa, Tottenham og Liverpool. Røk på overraskende tap borte mot Nottingham Forest, men tok solid revansj da Wolves ble rundspilt og slått 6-0 på Amex Stadium lørdag. Kan i kveld ta tre strake ligaseirer mot Manchester United for første gang, mens det samtidig søkes revansj for tapet i straffesparkkonkurransen i FA-cupen. De Zerbis menn har scoret mål i 20 av sine 21 siste Premier League-kamper, og hjemme foran egen fans har laget bare tapt én av siste syv. Har aldri plukket flere poeng i toppdivisjonen enn de har på konto nå, og fortsatt er det altså 21 poeng igjen å spille om. Adam Lallana, Jakub Moder, Jeremy Sarmiento og Joel Veltman er skadet, mens Evan Ferguson er usikker i kveld.

  Favorittmotstander: Brightons Paqscal Gross Har Scoret 6 Mål Mot United Siden 2017. Bare Mo Salah Har Flere.
  Favorittmotstander: Brightons Paqscal Gross Har Scoret 6 Mål Mot United Siden 2017. Bare Mo Salah Har Flere.

  Manchester United har godt grep om 4.plassen, men borteformen er skrøpelig – med bare ett innspilt poeng fra siste fire kamper. 31 av deres 39 baklengsmål denne sesongen stammer dessuten fra bortekamper. Alt i alt ligger det uansett an til å bli en klart godkjent sesong for Erik ten Hag og hans menn. Ligacuptrofeet er allerede hentet, det skal spilles FA-cupfinale mot City og alt tyder på at man kvalifiserer seg for Champions League neste sesong. Det trengs samtidig bare ytterligere to fulltreffere for å runde 100 scoringer i alle turneringer denne sesongen. Brighton på bortebane er imidlertid en tøff nøtt. United har tapt tre av fem Premier League-kamper på Amex Stadium. Lisandro Martinez og Donny van de Beek er ute for sesongen, mens også Scott McTominay og Raphael Varane er skadet. Alejandro Garnacho er tilbake i trening, men kveldens kamp kommer for tidlig for den spanske 18-åringen.

  Premier League
  Brighton – Manchester United
  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,95
  U: 3,60
  B: 3,35

  Tips: U

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen