More

  Brighton-manageren: -Det finnes en fotballgud

  Det ble en hektisk Premier League-kveld også torsdag, i oppgjøret mellom Brighton og Manchester United. Begge lag har sine muligheter til å avgjøre, men som i semifinalen i FA-cupen på Wembley ble alt av målsjanser skuslet bort. Brighton hadde de største og beste mulighetene, og det var nok ikke helt ufortjent at det var The Seagulls som til slutt ble stående igjen med alle tre poeng.

  Avgjørelsen falt da Luke Shaw langt inn i overtiden handset i eget felt, og i niende overtidsminutt klinket Alexis Mac Allister straffesparket kontant og velplassert opp i David de Geas høyre hjørne.

  Matchvinner: Alexis Mc Allister Scoret Seiersmålet For Brighton
  Matchvinner: Alexis Mc Allister Scoret Seiersmålet For Brighton

  -Jeg var nervøs før straffesparket, da jeg visste dette ville bli omtalt i etterkant. Straffen satt der den skulle, og jeg synes vi vant fortjent, sa argentineren som blir linket bort fra Amex Stadium. Klubber som Liverpool og nettopp Manchester United skal være ivrige etter å skaffe seg verdensmesterens signatur, men midtbanespilleren trives svært godt der han er.

  -Jeg har fantastiske lagkamerater, som bidrar til å gjøre meg bedre. Vi har et fenomenalt lag, og vi er som en stor familie, sier Mac Allister til lokalavisa The Argus.

  Les også: Reading rykket ned foran tv-skjermen

  -Vi fortjente det

  Brighton-manager Roberto de Zerbi var svært skuffet da det endte med tap etter straffesparkkonkurranse mot Manchester United i semifinalen på Wembley, og var lettet da det torsdag ble tatt revansj.

  -Resultatet på Wembley var ikke rettferdig. Vi var best da, og vi var best i kveld. Jeg var svett og sliten etter kveldens kamp, men resultatet viser at det faktisk finnes en fotballgud, sa den 43-årige italieneren som har gjort enorm suksess etter å ha overtatt etter Graham Potter.

  United fortsatt favoritt

  Brighton plukket viktige poeng i jakten på en plass i Europa, og om Liverpool er utfordrer til Champions League-plass – så er Brighton det samme. The Seagulls er fire poeng bak Liverpool, men med to færre spilte kamper. Manchester United har imidlertid fortsatt 4.plassen i sin hule hånd – tross nederlaget torsdag kveld. Særlig mange flere glipptak kan imidlertid ikke tillates om Ten Hags utvalgte skal holde utfordrerne på armlengdes avstand.

  Brighton har mandag hjemmekamp mot nestjumbo Everton, mens Manchester United denne helgen skal ut i bortekamp mot nedrykkstruede West Ham.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen