More

  Brasil vs Sør-Korea: Blir Neymar klar i tide?

  Brasil i sluttspillet i et VM er alltid box office, og kveldens oppgjør mot Sør-Korea er intet unntak, der Selecão er gigantiske favoritter mot sørkoreanerne. Brasil er ranket som nummer 1 i verden før dette oppgjøret, mens Sør-Korea ligger på 28. plass på FIFA-rankingen.

  Brasil cruiset gjennom de to første gruppespillkampene med 2-0 og 1-0 mot Serbia og Sveits, og gikk på sparebluss da de røk 0-1 mot Kamerun i den siste kampen. Da var Brasil allerede klare for neste runde som gruppevinnere. Sør-Korea avanserte til åttedelsfinalen på atskillig mer dramatisk vis. Med bare ett poeng etter møtene med Uruguay og Ghana, måtte de slå Portugal i den siste gruppespillkampen, samtidig som at Uruguay ikke kunne slå Ghana med altfor store sifre. Og ett minutt på overtid scoret Hwang det avgjørende 2-1-målet, som sendte ekstatiske koreanere videre til sluttspillet. Det ligger imidlertid an til å bli bråstopp her.

  Brasilianerne har måttet klare seg uten sin store stjernespiller, Neymar, i de to siste kampene, men rapportene tyder på at PSG-stjernen blir klar i tide til møtet med Sør-Korea.

  Brasil vs Sør-Korea Stats

  • Brazil have not lost 30 of the last 32 matches
  • Brazil have won 9 of the last 10 matches
  • Brazil have scored in 12 of the last 14 matches
  • In the last 3 Brazil matches the sum of goals was under 2.5
  • In 5 of the last 6 Brazil matches the sum of goals was under 3.5
  • South Korea have not lost 10 of the last 12 matches
  • South Korea have scored in 11 of the last 13 matches
  • In 7 of the last 9 South Korea matches the sum of goals was under 3.5

  Brasil vs Sør-Korea – Vårt Tips

  Brasil vs Sør-Korea Preview

  Brasils form

  Brasil åpnet VM på en flott måte med 2-0 og 1-0 mot Serbia og Sveits, før et uinspirert og sluttspillklart mannskap tapte 0-1 for Kamerun. Nederlaget er også det eneste på deres siste ti, og samtlige ni andre har endt med triumf. På disse ti kampene har Brasil scoret formidable 29 ganger, og sluppet inn fattige tre. Alisson Becker har holdt nullen syv ganger på disse kampene.

  Sør-Koreas form

  Sør-Korea vant bare én kamp i gruppespillet, men fire poeng var nok til å sende dem videre til åttedelsfinalen. Koreanerne har vunnet seks av sine ti siste i alle turneringer, og tapt kun to. De har scoret 18 ganger på denne rekken, sluppet inn 10 og holdt nullen fen ganger.

  Brasil vs Sør-Korea – Lagoppstillinger

  Brasil vs Sør-Korea – Tippetips

  Brasil har formidable 9-0-1 på sine ti siste, med Kamerun-tapet som eneste blemme i rekken. Sør-Korea har vunnet seks av de siste ti, men møter på sin desidert tøffeste motstander her. Vi tror dette ender med H til slutt, men oddsen er ikke all verden.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i tre av de fire siste innbyrdes oppgjørene, og begge lag har scoret i to av disse. Det har blitt scoret over 2,5 mål i seks av Brasils ti siste, mens det samme har skjedd i hele syv av Sør-Koreas siste ti. Det har også blitt scoret over 2,5 mål i samtlige åttedelsfinaler før denne mandagen.

  Brasil er ekstremt vanskelige å bryte ned når mye står på spill, og det gjør det definitivt her. Vi utelukker slett ikke at Selecão holder nullen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen