More

  Brasil vs Serbia – Preview, odds og tippetips

  Brasil og Serbia får æren av å avslutte den første gruppespillrunden på Lusail Stadium, der også vinterens VM-finale skal spilles om en snau måned. Begge nasjoner er ute etter å ta poeng, og da helst tre, på første forsøk, og favorittene Brasil vil gjøre klokt i å ikke undervurdere serberne. Selecão ligger aller øverst på FIFA-rankingen, men Serbia er ikke veldig langt bak på sin 21. plass.

  Brasil er tunge favoritter av bookmakerne til å vinne denne gruppa, og dermed også dette oppgjøret. Det er flust med kvaliteter i dette laget til at de kan ta seg hele veien til finalen. Serbia regnes ikke blant de største utfordrerne, men har likevel et såpass bra lag at ingen nasjoner i verden har råd til å ta lett på laget som sendte Norge ut av kampen om VM-billett.

  Brasil vs Serbia Stats

  • Brazil have not lost 30 of the last 32 matches
  • Brazil have won 6 of the last 7 matches while scoring more than 2.5 goals
  • Brazil have won 5 of the last 7 matches without conceding a goal
  • Brazil have won the last 7 matches in a row
  • Brazil have won 5 of the last 7 matches while scoring more than 3.5 goals
  • Serbia have not lost 13 of the last 15 matches
  • Serbia have scored in 13 of the last 15 matches
  • Serbia have won 4 of the last 5 matches
  • Serbia have conceded in 5 of the last 7 matches

  Brasil vs Serbia – Vårt Tips

  Brasil vs Serbia Preview

  Brasils form

  Brasil har vært bortimot prikkfrie på sine tre siste. Japan, Ghana og Tunisia har alle blitt slått med 1-0, 3-0 og 5-1. Søramerikanerne blir ikke mindre forhåndsfavoritter ved å ha vunnet åtte av sine ti siste i alle turneringer, og har heller ikke tapt noen av disse ti matchene. Det skorter heller ikke på målene for Selecão, som har scoret formidable 28 mål på disse ti kampene. Bakover er Tites mannskap bortimot pottetette, og har kun tre baklengs på denne rekken med kamper.

  Serbias form

  Serbia har også vært i god form i det siste, med 2-2 mot Slovenia, og seirer mot Sverige og Norge med 4-1 og 2-0. Serberne har vunnet syv av sine siste ti alle turneringer, og tapt kun to ganger. Som Brasil, er også Serbia svært effektive foran mål og har snittet 2,1 scoringer per kamp på de ti siste kampene. Ti har blitt sluppet inn i denne perioden, men har holdt nullen bare tre ganger.

  Turneringsoverblikk

  Serbia kommer helt sikkert til å yte motstand, men vi tror til slutt at Brasil blir for sterke og kommer til å ta seieren i sin første gruppespillkamp. Serberne er ganske klare outsidere, men har nok slagkraft i laget til å stelle i stand en skrell. Husk at intet resultat er gitt på forhånd.

  Brasil vs Serbia – Lagoppstillinger

  Brasil vs Serbia – Tippetips

  Brasil har vunnet åtte og spilt to uavgjorte på sine siste ti kamper. Serbia er også i imponerende med form, med 7-1-2 på sine ti siste. Brasil har vunnet syv på rad, mens Serbia har unngått tap i alle sine seks siste.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i seks av Brasils ti siste kamper, og det skyldes mer at de scorer veldig mye enn at de slipper til den andre veien. Serbia har også over 2,5 i seks av sine ti siste, men er litt mer sjenerøse bakover enn Tites mannskap. Brasil har scoret i alle sine åtte siste kamper.

  Brasil har scoret det første målet i ni av de ti siste kampene de har vært oppført som hjemmelag, mens Serbia har scoret først i seks av sine ti siste kamper. Ser man på de ti siste, har Brasil scoret det første målet i ni kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen